Öncelikle 7 il için kaldırılan giriş çıkış yasakları, tatil yapmayı planlayan tatilciler için umut verici olarak karşılandı.

Tatil Planı Denince…

Tatil planı yapmak en keyifli şey, peki karar vermek o kadar kolay mı? Tabi ki, hayır. Önceki tatil planları ele alındığında korona virüs salgınının tatil anlayışını değiştirdiği çok açık. Tatilciler, her ihtimale karşı güvenli bir tatil yapmak istiyor ve tüm tercihlerini buna göre belirliyor. İlk akla gelen ise villa tatili. Villalar izolasyon sağlayan en güvenli ortamlardır. Villa, herkesten uzak ailenizle baş başa geçireceğiniz bir tatil imkânı sunar. Son derece güvenli olan bu evler, muhafazakâr ve korunaklıdır.

Üstün donatılarla süslenmiş villalar, size hiçbir yerde yaşamayacağınız tatil konforunu sunuyor. Peki, villa tatili için hangi bölgeleri tercih etmelisiniz? Kaş, Kalkan… İşte tatil için en ideal destinasyon Kaş, Kalkan ve Fethiye’dir. Bu bölgede bulunan villalar son derece huzurlu ve sakindir. Açık-Kapalı yüzme havuzu bulunur, kimsenin sizi göremediği bir ortamda keyifli bir tatil yaşatır.

Kiralık Villalara Talep Çok Yoğun  

Sağlığın çok fazla konuşulduğu şu günlerde, herkes izole tatil yapmayı planlıyor. Büyük Hoteller yerine butik seçeneklere yönelen tatilciler, en çok kiralık villalar üzerinde duruyor. Bu seçenekteki talep ise oldukça yoğun. Villa tatili planlayanlar şimdiden rezervasyonlarını yapmaya başladı. Doluluk oranı gün be gün artıyor. Eğer sizde tatil yapmayı planlıyorsanız elinizi çabuk tutmanız faydalı olacaktır.

Nereden Kiralama Yapabilirsiniz?  

Villa kiralamak hiç kolay değildir. Hızlı verilen kararlar, tatil planınızı mahvedebilir. Alacağınız kararlar güvene dayalı olmalıdır. Güvenmediğiniz bir tatil organize etmek son derece riskli olup, zaman ve para kaybına yol açabilir. Bu sebeple seyahat acenteleriyle iletişime geçmeniz oldukça faydalıdır. Villacınız Seyahat, Türkiye’nin lider tatil acentesidir. TURSAB A Grubu 11098 numarasına kayıtlı firma, geçmişten günümüze müşteri memnuniyeti odaklı şekilde hizmet vermektedir. Villacınız firmasıyla tatil planı yapmak çok kolaydır. İstediğiniz destinasyon ve bölgeyi belirlemek yeterlidir. Geri kalan tüm tatil süreci, profesyonel ekip tarafından titizlikle yürütülür. Titizlik denince; en temiz villa seçeneklerini burada keşfedebilirsiniz. Tüm villalar düzenli şekilde dezenfekte ediliyor ve özenle hazırlanıyor. Burada kiralayacağınız villalar, son derece hijyeniktir. Gönül rahatlığıyla tatilinizi geçirebilirsiniz.

Nasıl İncelebilirsiniz?

Villa seçeneklerini çevrimiçi olarak inceleyebilirsiniz. Sitede bulunan tatil takvimi sayesinde villaların boş-doluluk oranlarını da görmek mümkün. Farklı farklı kategorilerde bulunan pek çok villayı www.villaciniz.com.tr adresinde görebilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm sorular için, +90 242 606 18 82 numarasını arayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi