ambalajstore.com avantajlı fiyat seçenekleri ve geniş ürün yelpazesi ile ister ticari isterse de bireysel satın alımlarda ihtiyacı sağlayabilecek stoğu bünyesinde barındırıyor. İçinde bulunduğumuz salgın döneminde adeta sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden firma, her keseye uygun ve farklı toptancı fiyatları sunmaktadır.

Geniş ürün yelpazesi

1500’e yakın ürünü bünyesinde barındırdıklarını aktaran firma yetkilileri, ağırlıklı olarak ambalaj ürünleri ile birlikte temizlik malzemeleri ve kimyasallarının toptan satışının ön planda olduğunu belirtiyor. Birçok kurum ve kuruluşa tedarik sağlayan Ambalaj Store, oteller, zincir marketler, fabrikalar ve ofisler gibi hızlı tüketim sağlanan işletmelere düzenli olarak talebi karşılayacak ürün tedariği sağlamaktadır.

Firma tarafından satışa sunulan ürünler arasında tüm plastik poşetler, streç film, folyo, eldivenler, sızdırmaz alüminyum kaplar, bardak, tabak, kağıt, hijyen ve temizlik malzemeleri gibi birçok ürüne ulaşmak mümkün. Birbirinden farklı ve sektörde lider birçok markanın yetkili satıcı belgelerini de elinde bulunduran ambalajstore.com, kargo ve sevkiyat güvencesiyle birlikte tüm siparişleri güvenli ve gizli paketler şeklinde teslim ediyor.

Toptan 5 fiyat uygulaması

Siteden yapılan alışverişlerde 5 adet fiyat kademesi sunuluyor. Siteye üye olduktan sonra toplamda 5 kez satın alım sağlayan müşteriler 5 fiyat basamağına erişiyor. Böylelikle çok daha avantajlı ve uygun fiyat seçeneklerine ulaşabiliyorsunuz. 

Toptancı fiyatı sitedeki ürünlerin görünen fiyatıdır. Ürünlerin Toptan1’den başlayıp Toptan 5’e kadar varan fiyat aralığı mevcuttur. Üyeler ilk alışverişte toptancı fiyatı üzerinden ürün satın alırken bundan sonraki her alışverişinde bir fiyat basamağı atlar. Toptan 5 en son fiyat basamağıdır. 

Ürünlerin, Toptan 5 fiyatı ile toptancı fiyatı arasında yaklaşık olarak yüzde 4 ile yüzde 6 arasında daha düşük fiyat farkı bulunuyor. 

Kazanılan puanlar ve hediye çekleri

ambalajstore.com üzerinden yapılan alışverişlerde biriken puanlar kazandırıyor. Siteden yapılan alışverişlerde 1 TL 100 puana tekabül ederken, en düşük hediye çeki oluşturma sınırı ise 10 TL olarak belirlenmiş. Hediye çeki kullanabilmek için belirtilen alışveriş sınırı ise 100 TL. Üstelik tüm kategorilerin ve markaların olduğu ürünlerin satın alımlarında alışveriş çekleri kullanılabiliyor.     

Güvenli alışveriş ve müşteri memnuniyeti ön planda

Siteye üye olan kullanıcı bilgileri Ambalaj Dünyası Taahhüt Medikal Temizlik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.  tarafından 3. parti firma veya kişilerle paylaşılmazken, dönem dönem kampanya ve promosyonlar hakkında bilgilendirme sağlanıyor. Üyeler, bu gibi bilgileri alıp almama konusunda her türlü seçimi üye olurken yapabilmekte ve sonrasında hesap bilgileri bölümünden bu seçimi değiştirebilmektedirler.

Öte yandan online olarak satın alınan ürünler imalatçı ve ithalatçı firma garantisi altında yer alırken, satın alınan ürün ile birlikte firma tarafından gönderilen fatura da garanti belgesi yerine geçiyor.

Birbirinden farklı ve başarılı birçok markanın yetkili satıcı belgelerini de elinde bulunduran Ambalaj Store, kargo ve sevkiyat güvencesi vererek, tüm siparişleri güvenli ve gizli paketler şeklinde teslim ediyor. Ürünlerini Türkiye’nin her yerine ulaştırabilen firma, hafta içi saat 14.00’a kadar verilen siparişlerde aynı gün ve ücretsiz kargo imkanı sağlamaktadır.

Sektörde aynı işlev ve farklı kalitedeki ürünleri bir arada sergileyen Ambalaj Store, uygun fiyatlı ürünleri tüketiciyle ile buluşturarak, hayat kolaylaştıran ürünler sunmaya devam ediyor. 

www.ambalajstore.com web sitesi üzerinden işletme hakkında daha detaylı bilgi edinebilir; 0530 609 62 88 numaralı WhatsApp İrtibat Hattı’ndan ya da 0850 223 80 83 numaralı hat üzerinden irtibat kurabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi