Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR), 2019 yılı içerisinde Rusya'dan Türkiye'ye turist getiren CoralTravel , ANEX Tour , PEGAS Tourisik'le tur şirketleriyle görüşerek Türkiye'deki en pahalı otelleri açıkladı.

ATOR'un yaptığı araştırma sonuçlarına göre Türkiye'de bulunan lüks otellerin fiyatı oldukça yüksek. Özellikle Rusların Türkiye'de en çok tercih ettiği otellerin başında Antalya'da bulunan oteller yer alıyor. 

1 HAFTASI 521 BİN LİRA

Açıklanan verilere göre listeye beşinci sıradan yerleşen Muğla Bodrum'daki Lujo Bodrum Otel yer alıyor. 3 kişilik bir ailenin bir hafta konaklama ücreti 205 bin 753 lira. Turistlerin çoğunlukla tercih ettiği Antalya Belek'te bulunan Maxx Royal Belek Golf Oteli'nin fiyatı ise Lujo Bodrum'a göre oldukça yüksek. Bir haftalık tatil ve üç kişi için 328 bin 118 lirayı gözden çıkarmanız gerekecek. Üçüncü sırada ise Gloria Serenıty Resort Otel yer alıyor. Yine Belek'te bulunan bu otel için haftalık konaklama maliyeti 392 bin 473 lira olarak belirlendi. Antalya Kemer'de bulunan Maxx Royal Kemer Resort Otel'in fiyatı ise yine bir haftalık üç kişilik bir aile için 462 bin 266 lira civarı. Listeye ilk sıradan yerleşen otel ise, fahiş fiyatıyla şaşırtıyor. Antalya Belek'te yer alan Rixos Premium Belek Otel 521 bin 182 liraya kadar artış gösterdi. 

Editör: Haber Merkezi