Bankalar müşteri arayışı için promosyon yarışına devam ediyor. En son olarak Türk Ekonomi Bankası ( TEB ), 7 Ekim tarihi itibariyle Sosyal Güvenlik Kurumu emeklisi olup maaşını TEB'e taşıyan müşterilerine 1000 TL'ye varan promosyon verecek

Türk Ekonomi Bankası'nın emeklilere yönelik kampanyası kapsamında, maaşı 999 TL’ye kadar olan emekliler 850 TL, 1000 TL ile 1999 TL arasında maaş alan emekliler ise 925 TL promosyon avantajından yararlanacak. Emekli maaşı 2000 TL ve üzeri olan emekliler ise 1000 TL promosyon alabilecek. TEB’in kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin en az iki adet yeni otomatik fatura ödeme talimatı vermesi ve ayrıntılı bilgi için TEB şubelerine başvurması gerekiyor.

EFT VE HAVALEDEN ÜCRET ALINMAYACAK

Bankanın müşterisi olan her emekli için özel hizmet hattı kuracak TEB, bu hat üzerinden veya internet bankacılığı üzerinden yapılacak EFT ve Havale işlemlerinden ücret almayacak. Banka ayrıca tüm şubelerinde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine yüksek faiz ve ATM’lerden yüksek çekim limiti, TEB’in emeklilere özel paketinde yer alan diğer hizmetler de sunacak. Öte yandan yakınlarına tavsiye ederek TEB Emekli Bankacılığı'na katan müşterilerine de 100 TL ödeme yapıyor.

Editör: Haber Merkezi