Vakıfbank'ın internet sitesinden yaptığı açıklama göre, banka müşterilerine borç transfer kredisi sağlanacağını duyurdu. Kredi kartı borcu olanlara ve bu borcunu tek bir yerde toplamak isteyenler bu kredi paketinden yararlanabilecek. 

20 bin liraya kadar olan borçlar için kullanılabilecek

Söz konusu kredi kampanyası kapsamında müşteriler 20.000 TL'ye kadar olan kredi kartı borçları için kredi kullanabilecekler. Banka geri ödemelerin nasıl yapılacağına dair açıklamasında ise ödemelerin 18 ay ile yapılacağını duyurdu. Ödeme Erteleme İmkanı Vakıfbank'ın kredi kartı borç transferi kredisinde sunduğu bir diğer imkan ise kredi borcu erteleme. Kredi borcu transferi için müşteriler ödemelerini 3 ay süreyle erteleyebilirler. Ödeme seçeneklerinde de ek imkanlar sunan Vakıfbank müşterilerine esnek ödeme olanakları sunuyor. Bankanın web sayfasında yer alan kredi açıklaması;

Vakıfbank'ın sunduğu imkanlar ile kredi kartı borç transferi kredisi kullanacak olan müşteriler başvurularını sadece banka şubelerinden yapacaklar. Kredi faiz oranlarına ilişkin detaylar ve esnek ödeme seçenekleri de kredi başvuruları aşamasında öğrenilebilecek.

Editör: Haber Merkezi