Dünyanın çorapta en prestijli markalarından olan Veinze Socks büyük bir yatırım kararı alarak Türkiye pazarına girdi. Genel anlamda Türkiye’de giyim malzemelerinin üretim maliyetlerinin ucuz olması ve çorap alanındaki rekabetin düşük olması sebebiyle bu fırsatı değerlendiren Veinze Socks firması, bundan birkaç ay önce başladığı Türkiye serüveninde her geçen gün prestijini daha fazla artırıyor.

Veinze Socks Avrupa genelinde piyasaya sürdüğü kaliteli çoraplarla diğer çorap markalarının önüne geçiyor. Veinze Socks ürünlerinin en büyük özelliği çoraplarda kullanılan pamuğun piyasadaki en yüksek kalitede olması olarak göze çarpıyor. Veinze Socks çoraplarının likralı olması sayesinde ayağın ferah bir şekilde hareket edebilmesi mümkün oluyor, herhangi bir sıkma ya da ayağı terletme gibi problemle karşılaşılmıyor. Ayak sağlığına önem veren kişilerin değişmez markası Veinze Socks yumuşacık olması sebebiyle de ayakta herhangi bir rahatsızlık duyulmamasını sağlıyor.

Veinze Socks birçok ürün çeşidi olmasıyla da tercih sebebi oluyor. Özellikle erkeklere özel bambu çorapları en çok rağbet gören çoraplar arasında yer alıyor. Hem de bu çoraplar en kaliteli organik bambu ipliğinden üretiliyor. Ürünlerin üretilmesinde yüksek teknoloji kullanılması da bu çorapların böylesine rağbet görmesine sebep oluyor. Hiçbir çorapta karşılaşılamayacak şekilde bir özellik de Veinze Socks çoraplarının oldukça ön plana çıkmasını sağlıyor. Bu özellik burun dikiş teknolojisi olarak geçiyor ve bu teknoloji sayesinde çorapların burun bölümlerinde kesinlikle iplik kalıntısı bulunmuyor. Bu da ayakları rahatsız edecek bir etkenin kalmamasını sağlıyor.

Veinze Socks ÇoraplarI

YIKANMADAN SATIŞA SUNULMUYOR

Müşterilerine azami önem veren ve onların ayak sağlığı için çabalayan Veinze Socks çok büyük bir incelikte de bulunarak müşterilerinin ilk deneyimlerinin yumuşacık olmasını sağlıyor. Renkli çoraplar üretildikten sonra ipliklerin beklemeden ötürü yaşadığı sertlikleri giderecek şekilde yıkanıyor. Bu yıkama sayesinde çorapların ilk kullanıcıları çorapları ayağına giydiğinde adeta bulutların üzerinde gibi hissediyor. Yıkandıktan sonra satışa çıkan bu yumuşacık çoraplar mis gibi de koktuğu için alıcıların ilgisini çekiyor. Veinze Socks çoraplarını dilerseniz büyük mağazalardan, dilerseniz veinze.com sitesi üzerinden temin edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi