Endeksa, Türkiye’nin tüm lokasyonları için gayrimenkul değerleme çözümleri sunan bir platformdur. Yapay zeka destekli güçlü yazılımıyla lokasyon fark etmeksizin Türkiye’deki her nokta için değerleme yapan Endeksa, gayrimenkullerin gerçek değerlerine ulaşabilme fırsatı sunar. Endeksa’nın otomatik değerleme modeli, tamamen şeffaf ve bağımsız niteliktedir.

Gayrimenkul satın alma işlemlerinin dışında Endeksa, ölçeklenebilir özelliklere de sahiptir. Mağaza, dükkan, konut, büro ve ofis gibi her türden gayrimenkulün kiralama sürecinde de Endeksa’nın profesyonel çözümlerinden yararlanmak mümkündür.  Otomatik kira değeri hesaplama aracıyla, dükkanlarınız ve mağazalarınız için en doğru fiyatlandırmayı sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Destekli Otomatik Değerleme Modeli

Endeksa, yapay zeka destekli otomatik değerleme modeli ile gayrimenkuller üzerinde bağımsız fiyatlandırma gerçekleştirir. Bununla birlikte Endeksa, yeni bir girişimde bulunurken ticari riskinizi minimalize edecek çözümlere de ev sahipliği yapıyor. Yine yapay zeka desteğiyle sunulan analizler, varlıklarınızı en iyi şekilde yönetmeniz için önemli düzeyde veri sağlıyor.

“Catchment Analizi” olarak adlandırılan hizmet alan ve rekabet analizi gibi çözümler, ulaşım sürelerine göre hizmet verilecek olan bölgenin değerlendirilmesini sağlar. Endeksa’nın bu özel dijital aracıyla, birkaç veri girişi yaparak yatırım yapacağınız lokasyona dair tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Lokasyonun demografik yapısı, nüfus yaş aralığı, nüfusun gelir düzeyi, tüketim harcamalarının dağılımı gibi birçok veriye Endeksa’nın bağımsız ve şeffaf bilgi sunan araçlarıyla ulaşabilirsiniz.

Konuttan Arsaya Her Türden Gayrimenkul İçin Değerleme Çözümleri

https://www.endeksa.com/tr/, konut ve ticari girişimlerin dışında arsa ve arazi değerleme gibi çözümleri de sunuyor. Endeksa üzerinden arazi değerleme raporu oluşturabilir ve yapacağınız yatırımın olası risklerini en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda arazi değerleme raporu, yatırım gerçekleştirirken doğru bir fiyatlandırma aldığınızdan da emin olmanızı sağlar. Bu durum, arazi satışı yaparken de geçerlidir.

Endeksa, gayrimenkul yatırımı ve ticari girişimler için hayati önem arz eden değerli bilgileri şeffaf biçimde sunar. Oldukça komplike dijital araçlarla yatırımlarınızı en iyi şekilde değerlendirmeniz mümkündür. Otomatik değerleme modeli, bağımsız olarak fiyatlandırma olanağı sunarken diğer dijital araçlarla gerçekleştirmeyi planladığınız her türden fiziki ticari girişim için değerli bilgiler elde edebilir, risklerinizi önemli ölçüde minimalize edebilirsiniz. Uzmanlar tarafından emlak danışmanlığı hizmeti almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi