Volkswagen SUV modelleri arasında çarpıcı tasarımı ve sürüş konforunu arttıran özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan Volkswagen yeni Taigo modeli, araç kullanma deneyiminizi yepyeni bir boyuta ulaştırıyor. Volkswagen araç modelleri arasında yer alan Volkswagen yeni Taigo, sportif ve şık tasarımı beraberinde getiriyor. Bu araç modeli, her açıdan vurgulanan noktaları sayesinde yol boyunca gözlerin üzerinizde olmasını sağlıyor. Güçlü motor, zenginleştirilmiş dizayn ve donanım, geniş bagaj hacmi, renk seçenekleri, yenilikçi iç tasarım yeni Taigo’nun dikkat çeken özelliklerinden yalnızca birkaçı. Taigo fiyat olarak ise donanım seviyeleri ve özellikleri bakımından değişebiliyor.

Yeni Taigo 2022 Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Sahip olduğu gelişmiş teknolojilerle dikkatleri üzerine toplayan yeni Taigo, hayatınızın her anı için sıradışı özellikleri beraberinde getiriyor. Tasarımı, konforu, güvenlik özellikleri ve teknolojileriyle yeni Volkswagen Taigo, beklentilerinizi fazlasıyla karşılamayı başarıyor. Volkswagen Taigo özellikleri arasında yer alan IQ Light LED Matrix farlar, tasarımı doğrudan etkiliyor. Modern Volkswagen’lerin tasarımını yansıtan bu yenilikçi far sistemi, aktif sürüş güvenliği için de son derece önemli. Hava koşullarına ve yol durumuna göre şekillenen yeni Taigo farları, her şart altında en ideal aydınlatma düzeyini elde etmenizi sağlıyor.

Sportif ve modern görünümü bir arada sunan Volkswagen Taigo ile tüm gözler üzerinizde. Dar tasarımlı arka camı, boydan boya uzanan reflektörleri, parlak yüzeyleri ve renkleriyle Taigo’lar, kendi zevkinize göre seçimler yapabilmenize yardımcı oluyor. Panoramik açılır cam tavanı ile yol boyunca gökyüzünü sınırsız bir şekilde görebilmenizi sağlayan yeni Taigo, ambiyans aydınlatması ile yolculara eşsiz bir yolculuk deneyimi sunuyor. Donanım seviyeleri için sunulan farklı paketler ise aracınızı şekillendirebilmenize imkan tanıyor.

Yeni Taigo bagaj hacmi ile tatil rotanızda tüm eşyalarınızı yanınıza alabilirsiniz. Tüm yolcuların çantalarının sığacağı Taigo bagajı, her türlü tatile güvenle ve eksiksiz çıkabilmenize yardımcı oluyor. Taigo, hem günlük kullanım hem de uzun yolculuklar için eşsiz özellikler barındırıyor. Araç, dijital kokpit sayesinde yoldayken sürüşe dair tüm verileri kontrol edebilmenizi sağlıyor. App Connect ile akıllı telefon uygulamalarını ayrı ve geniş bir ekran üzerinden takip edebilmenize yardımcı olurken üç bölgeli dokunmatik klimasıyla ise her mevsim için eşsiz deneyimler sunuyor. Kablosuz şarj fonksiyonu ve anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemleri de yeni Taigo ile sürücüleri ve yolcuları bekliyor.

Yeni Taigo yakıt tüketimi ve sürüş deneyimi açısından da ön planda. TSI motorla donatılan yeni Taigo, küçük motor hacimlerinden yüksek verimlilik elde etmeye olanak tanıyor. Gerçek sürüş keyfi sunan TSI motor, ekonomikliği de beraberinde getiriyor. ACT Aktif Silindir Yönetimi sayesinde ihtiyaca göre modlar arasında otomatik geçişler yapan yeni Taigo, vites geçişlerini hiç fark ettirmeyen çift kavramalı şanzımanı ve kullanımlar doğrultusunda sürüş profili seçimi gibi özellikleri sayesinde tamamen otomatik ve konforlu bir sürüş deneyimini tanıtıyor. Yeni Taigo test sürüşü açısından bu özellikleri ile ilgilenenleri kendine hayran bırakıyor.

Güvenlik özellikleri ile yeni Volkswagen Taigo inceleme açısından sürücülerin ve yolcuların favorileri arasında. Yarı Otonom Sürüş Asistanı ile şerit çizgilerini takip eden, gaz ve frenlemeyi otomatik gerçekleştiren, trafiğin yoğun olduğu alanlarda sürüş keyfini artıran Taigo, hem yolcuların hem de sürücünün güvenini kazanıyor. Adaptif Hız Sabitleyici ile ayarladığınız hızın üzerine çıkmanızı önleyen Taigo, park etmeyi kolaylaştıran Park Assist ve her noktanın farkında olabilmeniz için Kör Nokta Uyarı Sistemi gibi özellikleri ile olası kazaları engelliyor. Yeni Taigo iç dizayn, özellikler ve güvenlik önlemleri açısından da SUV araçlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Şimdi Taigo Türkiye fiyatı ve özelliklerini inceleyebilir; hayalinizdeki SUV araç modeline sahip olarak hayatınızın her anında konfordan faydalanabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi