Ekovitrin'in bu yıl 18'incisini düzenlediği Uluslararası Yılın Starları Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül gecesinde 'Yılın En İyi Markası'na Damat-Tween layık görüldü. Ödül, hazır giyim kategorisinde en iyi marka ödülünün sahibi olan Damat-Tween markalarını bünyesinde bulunduran Orka Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'na verildi.

'30 SATIŞ NOKTASINA ULAŞTIK'

Ödülü aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Orakçıoğlu, "Ekibimizle 24 saat uyumuyor, dört mevsimi aynı anda yaşıyoruz. Gün bizim için Avustralya’nın başkenti Sidney’deki mağazamızda başlıyor, Orta Asya’da, Avrupa’da devam ediyor ve Amerika kıtasında bitiyor. Mağazalarımızla artık Amerika kıtasında; Kanada, Haiti, Panama ve Brezilya’da da varız. Özellikle erkek hazır giyimde tüm dünya markalarını çıkaran İtalya’da, kısa sürede 30 satış noktasına ulaşma başarısı gösterdik” diye konuştu.

DÜNYA MODASINDA SÖZ SAHİBİ

Moda sektöründe geniş bir yelpazede ürün seçeneği sunan global bir erkek giyim şirketi olarak kurulan ve üzerinde güneş batmayan marka olarak bilinen Damat-Tween, yurt içi ve yurt dışında 400’e yakın mağazası ile dünya moda sektöründe söz sahibi şirketlerden biri durumunda bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi