1982 yılında Arıkanlı Holding tarafından kurulan Yurtiçi Kargo'da üst düzey bir atama gerçekleşti. Uzun yıllardır şirketin genel müdür koltuğunda oturan Metin Kocael'in yerine Fatih Önyol getirildi.

EFSANE CUMA MI ETKİLEDİ

Kasım ayında birçok e-Ticaret sitesinin başlattığı indirim günleri kargo şirketlerinde yoğunluğa neden oldu. Şubelerde kargo yığını oluşurken çalışanlar ise alım ve dağıtım da zorluk yaşadı. Türkiye genelinde milyonlarca kargo siparişi verilirken oluşan bu yoğunluğa bazı kargo firmaları ise önlemler almaya başladı. İnternet sitesi üzerinden satılan ürünlere şube başı sınır koyan kargo firmaları, bazı mağazalarda ise kargo alımını belli bir süre durdurmuştu. 

Öte yandan 35 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de operasyonlarına devam eden Yurtiçi Kargo, uzun süredir birlikte çalıştığı Genel Müdür Metin Kocael ile yolları ayırdı. Bu ayrılıkta efsane cuma günlerinde yaşanan yoğunluğun neden olup olmadığı ise merak ediliyor. Diğer taraftan işten ayrılan Kocael'in yerine Fatih Önyol getirildi. Peki Fatih Önyol kimdir?

FATİH ÖNYOL KİMDİR?

Türkiye'nin öncü kargo firması Yurtiçi Kargo'da üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Uzun zamandır Genel Müdürlük görevini yürüten Metin Kocael'in yerine Fatih Önyol getirildi. Yaşanan bu değişiklikle beraber Fatih Önyol yaşı, Fatih Önyol nereli gibi sorularda merak ediliyor. İşte Fatih Önyol biyografisi.

2003 yılında profesyonel iş hayatına Arıkanlı Holding'de müfettiş olarak işe başlayan Fatih Önyol, 17 yıl boyunca Yurtiçi Kargo'nun yönetim kademesinde çeşitli görevler icra etti. 2012 ila 2019 yılları arasında 7 yıl süresince Kargo operasyonları genel müdürlüğü görevi yapan Fatih Önyol, evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi