Zeytinyağı, zeytin ağacının meyvesinden üretilen bir doymuş yağdır. Doymuş yağ oranı en zengin olan yağ olarak zeytinyağı karşımıza çıkmaktadır. Farklı litrelerde alınan bu yağ en çok da 5 LT üzerinden satılmaktadır. Kullanıcılar tek seferde 5 LT alarak uzun süre alım yapmak istemez ancak kullanım alanı çok geniş olan bu yağ için 5 LT de az gelebilmektedir. Sızma zeytinyağı 5lt almak da farklı yağlardan istediğiniz kadar almak da mümkündür.

Zeytinyağı Nereden Alınmalıdır?

Zeytinyağı ve tüm çeşitlerini en güzel şekilde güvenilir sitelerden almakta fayda vardır. Ancak tek işi zeytinyağı olan yani üreten ve satan yerler bu konuda daha güvenilirdir. Yağ alırken dikkatli olarak “doğal” sözüne kanmamalı, yağın tadına bakılmalı ve mutlaka donup donmadığı da sorulmalı ve takip edilmelidir. Bir yağın orijinal olup olmadığını bu gösterir. Aynı zamanda tadına baktığınız bir zeytinyağı da boğazda bir acılık bırakmadan boğazı hafif yakmalıdır.

Bu işin tadını gerçekten bilenler renginden dahi direkt olarak anlarlar. Siz ne kadar yağ ihtiyacınız olduğunu belirleyip güvenli bir yerden siparişinizi verdikten sonra gerisi sizin beğeninize kalmıştır. Sitede her türlü zeytinyağı çeşidi farklı ölçülerde sayılmaktadır. Doğal zeytinyağı ihtiyaçlarınızı sızma zeytinyağı 5lt olarak da siteden karşılayabilirsiniz.

Zeytinyağı Ne Kadar Alınmalıdır?

Zeytinyağı almak istediğinizde bunu yıllık olarak da alabilirsiniz, aylık olarak da alabilirsiniz.Bu durum kullanım sıklığınız ve temin etme imkânlarınıza göre değişiklik gösterebilir. Bu durum tamamen sizin ve seçimlerinizin bir sonucu olacaktır. En doğrusu bu yağın azar azar alınması ve bittikçe temin edilmesidir. Çünkü oldukça güvenilir bir siteden alışveriş yaptığınızı anladıkça sıkıntısız istediğiniz yerden istediğiniz kadar sipariş edebilir ve en kısa sürede yağlarınıza kavuşabilirsiniz. İstediğiniz kadar zeytinyağı siparişi vermeniz mümkündür. Belli bir lt satışı yoktur. Örneğin sızma zeytinyağı 5lt sipariş edebileceğiniz gibi, 4lt ve daha azı ya da daha fazlasını almanızda mümkündür.

Zeytinyağı Çeşitleri ve Kullanım Alanları

Zeytinyağı çeşitleri 8 adettir. Bunlar sayılacak olursa sırasıyla;Natürel Zeytinyağı, Rafine Zeytinyağı,Riviera Zeytinyağı,Taş Baskı Zeytinyağı, Ham Zeytinyağı,Erken Hasat Zeytinyağı, Soğuk Sıkım Zeytinyağı veOrganik Zeytinyağı şeklindedir. Elde edilişi, üretimi gibi durumlar bu çeşitlerini belirlemektedir. https://oleamea.com.tr/ sitesinden istediğiniz çeşit yağdan istediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz.  Aynı zamanda her çeşit yağdan istediğiniz adrese de istediğiniz kadar sipariş vermeniz mümkündür. Zaman mekân kısıtlanmaları olmadan zeytinyağı alışverişinin adresi kesinlikle Oleamea sitesidir.

Editör: Haber Merkezi