70 kişiyle başladı tüm ABD'ye yayıldı: En az 570 gözaltı! 70 kişiyle başladı tüm ABD'ye yayıldı: En az 570 gözaltı!

Ünlü milyarder Elon Musk’ın uyuşturucu kullanımı nedeniyle başının derde girebileceği iddia edildi. Tesla ve SpaceX’in yönetim kurulundaki bazı isimler, Musk’ın kendisine ve şirketlere zarar vermesinden endişe ediyor. Musk’ın özel partilerde uyuşturucu kullandığı iddia edildi.

Elon Musk’ın Tesla ve SpaceX şirketlerindeki ortakları, ünlü girişimcinin uyuşturucu kullanımıyla ilgili endişeler yaşıyor. Provokatif konuşmalarıyla dikkat çeken Musk’ın bu tavırları genelde yaratıcı ve özgürlükçü kişiliğinin bir göstergesi olarak kabul edilse de, ünlü ismin çevresindeki bazı isimler bunun nedeninin uyuşturucu olabileceği düşüncesinde.

Musk’ın uyuşturucu kullanmasının federal yasaların ihlali olacağına dikkat çeken kaynaklar, böyle bir durumda NASA astronotlarını Uluslararası Uzay İstasyonu’na taşımak için tek sertifikalı özel kuruluş olan SpaceX’in 14 milyar dolarlık hükümet anlaşmalarının da tehlikeye girebileceğini düşnüyor.

Musk’ın davranışlarının yönettiği 6 şirket ve takriben 1 trilyon dolarlık varlığı riske atmasının yanı sıra ABD’nin uzay programına da zarar verme ihtimali olduğu konuşuluyor.  Musk’ın avukatı Alex Spiro, milyarderin SpaceX’te düzenli olarak uyuşturucu testine girdiğini ve her seferinde testten geçtiğini belirtti.

Editör: Nehir Durdağı