Cephe büyüdü. Eski vekiller, eski büyükelçiler, eski amiraller.. Eski diyorum, emekli diyerek bu devlete hizmet etmişlerimizi ayrı tutuyorum. Yunan Dış İşleri Bakanı mesela, İtalyan Başbakanı.. Yelpaze geniş.
 
Çin Büyükelçisinin Uygur konusunda Akşener’e laf söylüyormuş gibi yapıp bize ayar çekmesi, belki de “aşılarla” terbiyeye kalkışacak olmasının müsebbibi kişi milletin canıyla oynuyor. İP’in CFR bağlantılı genel bşk. yrd. var mı yok mu demeye kalmadı, bağlantı bir anda koptu Çinli diplomatın twitiyle.
 
“Bilim kurulu yanlış kararlar alıyor” diye çıkışlar da başladı. “Aşılar, bulaştırıcılara atılmalıymış.” Kim onlar? 20-55 yaş arası. Genç, çalışan kesim. Bilim kurulu kendi kafasına göre karar almıyor, Dünyaya bakıyor. Virüs bir yıldır var olsa da, gri alanlar mevcut.
 
Bu yazıyı yazarken, iki doz aşı olan sayısı henüz 8 milyon değildi. Dinamik nüfusun sayısı ise 45 milyon civarı. Bir kere matematik hesap tutmuyor. Sonra, yaşlıları, sağlık çalışanlarını aşılamak en doğru karardı. Bunu söyleyenlerin hedefi “Bilim Kurulu” değil. Direk olarak Hükumet, Erdoğan. Uygulayıcı onlar. Bilim Kurulu tavsiye eder sadece.
 
Yunanlılar ise denize döküldüğü dönemi özlüyor. Egemenlik haklarını ihlal ettiğimizi söylediler. Batı Trakya Türklüğüne Lozan Antlaşmasının verdiği hakları tanımayan kendileri. Türkiye’nin gönderdiği müftü yerine “Yunan Kiliseler Birliğinin” atadığı müftüyü tayin ediyorlar. Şimdi bizde Rum kiliselerine Diyanet yolu ile mi papaz atayalım? Kısasa kısas.
 
ABD gölge hükumeti CFR bağlantılı GİF (Global Form) vasıtasıyla ekonomimizi, siyasetimiz, kültür sanat hayatımızı kontrol ederek onların dümen suyuna girmemizi sağlayıcı adımlar atanlara projektör tutma vakti gelmeli artık. Bilmem kaç yıl önce sıradan bir muhabirken, şimdi nasıl olup da kanal sahibi olup “milyon dolarlık” uçaklara biniyor-lar sorulmalı.
+++
 
NASIL ŞÖHRET OLUYORLAR?
 
İşte en basitinden, “HepsiBu.com”un Ceosu GİF üyesi. (Elbette yasal) Yıldızlaştırılmış(hiç komik olmadı) Cem Yılmaz’ın kaplamaları dökülünce yeniden cilalamak için alış veriş sitesi reklamına çıkarılıyor. Çark böyle işliyor. “para kimde ise onun sözü geçer” anlamında subaşlarını tutmuşlar. Böyle bir sarmaldayız.
 
Gazete kurup, kripto köşe yazarlarıyla, holding kurup paralarıyla devleti ezmeye çalışıyorlar.
 
FETÖ, PKK, NGO’lar, sözde sanat camiasının bazı kesimi, köşe yazarları, bazı siyasetçiler, bazı tarikat ve cemaatler, odalar, STK, medya, toplumun her zerresinde etki ajanları diyebileceğimiz nüfuz casusları var.
 
Bekâyı sulandıran kesim onlar. Amiral bildirisinin amacını görmezden gelip “yıllarca bu devlete hizmet etmiş amirallere yapılanı yanlış buluyorum” gibi Soros dili kullanıyor siyasetçi mesela. İçerde ki gri propaganda merkezleri ile toplumun beyni iğdiş edilip, midesi bulandırılıyor.
 
Casus ve istihbarat savaşlarının göbeğinde, kıyamete kadar bu topraklarda var olup, zorda ki kardeşlerimiz ve insanlık için elimizden geleni yapmaya da bizler devam edeceğiz.