Eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı, 27 Eylül'de meydana gelen olaydaİstanbul Çekmeköy'de Paşaköy mevkiinde trafikte yol verme tartışması yaşadığı kişilere silah ve bıçakla saldırdı. Bir kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı

İstanbul Çekmeköy'de Şile otoyolu Paşaköy mevkiinde iddiaya göre, Halil İbrahim S. (24) babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla aracı yol kenarına çekerek mangal yaktı.

Yine iddiaya göre yabancı plakalı bir araçla gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giymiş olan eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi.
 
Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 

Tartışmaya Sezer Öztürk'ün arkadaşı ve Halil İbrahim Genç'in ailesiyle arkadaşlarının katılması olayı kavgaya dönüştürdü.

Olayda silah ve bıçak kullanıldı. Evli ve 2 çocuk babası Halil İbrahim Genç hayatını kaybederken babası ve ağabeyi ile birlikte 4 kişi de yaralandı. 

Eski futbolcu Sezer Öztürk, yakalandı.

Artvin'den Gürcistan'a gitmek için bindiği kamyonetin arkasında yakalanan Öztürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öztürk, ifadesinde şunları söyledi:

- Olay günü çocuklarımı hayvanat bahçesine götürdüm, daha sonra eve dönerken arabamın önünü kestiler, beni darp ettiler. Ölümden döndüm, kafama aldığım darbelere ilişkin raporları mahkemeye sunacağım. İlla haklı olmak için ölmem gerekmiyor.

- Ben ateş etmedim, Ömer Genç benim korumamdır, olay sırasında o havaya ve yere ateş etti. Karşı taraf 30-40 kişiydi. Alkollü vaziyette bize saldırdılar, benim yanımda korumam, korumamın çocukları ile benim küçük çocuklarım ve eşlerimiz vardı.