Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı büyük çekişmeye sahne olurken, bir pozisyon sonrası Fatih Terim küplere bindi.
Maç 1-1'ken 32. dakikada gelişen bir Galatasaray atağında Seri topu ağlara yolladı. Ancak bu gol VAR'a takıldı. Ofsayt pozisyonundaki Adem Büyük'ün kaleci Marafona'nın hareket açısında olması nedeniyle gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bu pozisyona kenarda büyük tepki gösterdi ve uzun süre 4. hakeme de itiraz etti.
Fatih Terim maçtan sonra ise şunları söyledi:
"Oyurcularım çok istedi. Biz de çok istedik. Alanyaspor'u tebrik ederim. İkinci yarı oyunu devre arasında oyuncularımdan sahaya karakter koymalarını istemiştim. Koydular. Açıkca Alanya takımını yenmek bir tarafa 3 gol atıp, çok gol kaçırmak, oyunu oraya yığmak çok önemli. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Bir Galatasaray karakteri ortaya koydular. Oyuncu, taraftar bugün birleşti. Ama hakikatten çok üzgünüm. Bu mücadelenin sonucu bu olmamalıydı." 

Terim, yönetim kuruluna da ince bir mesaj gönderdi ve "Bugün burada taraftar, futbolcu, teknik heyet birleşti. Bazı şeyler de vardı. Ama ben  onun dışında bir şey söylemeyeceğim. Ben camiamızdan bekliyorum bir şeyler" diyerek açıkca olmasa da hakem yönetiminden şikayet etti.

Editör: Haber Merkezi