Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon davasında 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davanın üçüncü duruşması yapıldı.

Rolex'i ile gündem olan Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bir saati daha ortaya çıktı. Fiyatı dudak uçuklattı Rolex'i ile gündem olan Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bir saati daha ortaya çıktı. Fiyatı dudak uçuklattı

Mahkeme ara kararında Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün tutukluluk hallerinin devamına, tutuksuz sanıklar Asiye Öztürk, Kerem Can, Atilla Yörük ve Nazlı Can hakkında verilen adli kontrol hükümlerinin devamına hükmetti. 

Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını hükmetti. 

Mahkeme, müştekilerin katılma taleplerinin kabulüne, tanıklar Çevik Çeviker, Selçuk Oğuztürk, Nilgün Arabacı, Hakan Kıran ve Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına hükmetti. Sanık Erzan hakkındaki devam eden soruşturmaların sorulmasına, 2020-2023 yılları arasında Seçil Erzan ile birlikte çalışan tüm banka personellerinin kimlik bilgilerini isteyen mahkeme, Bozcaada’daki taşınmazın kimler tarafından şerh konulduğunun tespit edilmesine karar verdi. 

Duruşma 8 Mart 2024 tarihine ertelendi.

Editör: Gürel Yurttaş