Konya Ereğli'de cinayet: Yavuz Çapan öldü, Hacı Salih Çamlıbel yaralandı Konya Ereğli'de cinayet: Yavuz Çapan öldü, Hacı Salih Çamlıbel yaralandı

Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla banka müdürü Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı dava İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde duruşmada tanık olarak ifade vermek için eski Futbolcu Semih Kaya adliyeye geldi.

Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıkacak. Eski Futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu isimlerin dinleneceği duruşmada hem Seçil Erzan'a hem de müşteki ve tanıklara Erzan'a ait kırık telefondan çıkan yazışmalar sorulacak.

Davayla ilgili hazırlanan 62 sayfalık iddianamede eski futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan'la birlikte kaleci Fernando Muslera, Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı’nın da arasında bulunduğu 21 kişi müşteki olarak yer alıyor. 21 isim mahkemede ifade verip şikayetlerini anlatacak.
Yine ilk duruşmada zorla getirilmelerine karar verilen Semih Kaya, Tanın Yılmaz, Merve Yılmaz, Nur Erkasap, Mustafa Sefa, Candaş Gürol, Fırat Özdemir, Nilgün Arabacı, Gülsenal Bayramova, Oğuzhan Özerk ve Bülent Onat tanık olarak dinlenecek.

Seçil Erzan’ın eski sevgilisi Candaş Gürol da mahkemede tanıklık yapacak.Seçil Erzan’ın kırık telefonunun incelenmesiyle, yüksek getirili fon vaat ettiği müştekilerle yazışmalarının yer aldığı 553 sayfalık bilirkişi raporu hazırlandı. Raporda Arda Turan, Fatih Terim, Fulya Terim ve Mert Çetin ile mesajlaşmaları da yer alıyor. Duruşmada hem Seçil Erzan’a hem de müşteki ve tanıklara kırık telefondan çıkan yazışmalar da sorulacak.

Erzan'ın çalıştığı banka şubesine ait 6 aylık kamera kayıtlarının da dava dosyasına girmesi bekleniyor. Görüntülerde Erzan'la eski futbolcular arasındaki para trafiği yer alıyordu.Gizli fon dolandırıclığı davasında Erzan'ın nitelikli dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik suçlarından 252 yıl hapsi istenirken diğer sanıklar için istenen ceza 3 yılla 85 yıl arasında değişiyor.

Editör: Nehir Durdağı