Altın kolyeler duruşuyla ve zarifliği ile kadınlar tarafından en çok tercih edilen aksesuarlar arasında en baş sırada yer almaktadır. Her boyuna yakışması bile başlıca tercih edilme sebeplerinden bir tanesidir. Özellikle sürekli olarak kolye takanların tercih ettiği altın kolyeler çok kullanışlıdır. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi hem şık hem de ince ve gerçek altın oluşundan dolayı boyunda ağırlık yapmamasından kaynaklanır. Gün geçtikçe tercih edilme oranı yükselmekle birlikte fiyat olarak da her bütçeye uygun modeller üretilir. Gönül rahatlığıyla satın alabileceğiniz birden fazla model mevcuttur.

Altın Kolye Zarafeti

Daha önce altın kolye kullananların fark ettiği ve ilk defa kullanacak olanların fark edeceği en büyük kriter kolyenin zarafetidir. Özellikle 14 ayar altın kolye her boyuna fazlasıyla yakışıp güzellik katmaktadır. Aksesuarlar kadınlar için fazlasıyla önemli ürünler arasında yer almaktadır. Üstelik kaliteli bir aksesuar kişinin güzelliğine güzellik katıp ışıldamasını ve bir ortamda direkt olarak dikkat çekmesini sağlayacaktır. Bu yüzden altın kolye seçimi yaparken isteğiniz doğrultusunda size uygun olanı seçmek oldukça önemlidir. Tarzınızı ortaya koyarken size uygun fiyatlı kolyeyi de belirleyebilirsiniz.

Altın Kolyede Hangi Modeller Mevcuttur?

Altın kolye skalası oldukça geniştir. Binden fazla model mevcuttur. Bu noktada modelden ziyade kalitesi ve ürünün ayarı oldukça önemlidir. Hem zarif kolye modelleri hem de daha şık ve iddialı kolye modellerine rastlamak mümkündür. Bu durum tamamıyla sizin zevk ve arzularınız doğrultusunda şekillenir. Satın alacağınız altın kolyeyi nerede ve nasıl kullanacağınız bilgileri ışığında kendinize uygun modeli seçmeniz gerekir. Model seçerken tarzınızın yanı sıra fiyatları da göz önünde bulundurmanız gerekir. Her altın kolye modeli farklı fiyat aralıklarında üretilerek satılır. Yalnızca altın kolyeler değil birçok farklı altın üründe oldukça dikkat çekicidir. Bunlardan en başta gelenlerden biri de altın bilekliklerdir. 8 ayar altın bileklik modelleri sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Altın bileklikler oldukça zarif ürünlerdir bu yüzden fazlasıyla tercih edilir.

Trend Olan Altın Kolye Modelleri

Son dönemin modasını yakından takip eden ve ona göre ürün satan insanlar için altın kolyeler için trendlerin neler olduğu merak konusudur. Aşağıda sizler için altın kolye trendleri sıralanmıştır.

  • 8 Ayar Trend Altın Kolye
  • 8 Ayar Tria Altın Kolye
  • 14 Ayar Papatya Altın Kolye
  • 8 Ayar Altın Dorika Top Detaylı Baget Kolye
  • 14 Ayar Nazar Boncuklu Göz Altın Kolye
  • 14 Ayar Altın Balık Kolye
  • 8 Ayar Altın Tektaş Kolye
  • 8 Ayar Altın Balon Tutan Kız Kolye
  • 8 Ayar Ay Yıldız Altın Kolye
  • 8 Ayar Altın Taşlı Kolye

Günlük Kullanıma Uygun Altın Kolye Modelleri

Altın kolyeler kararma ve sararma yapmadığı günlük hayatta sürekli kullanılan takılar arasında yer alır. Aşağıda günlük kullanıma uygun zarif altın kolyeler sıralanmıştır.

  • 8 Ayar Kartanesi Figürlü İkili Altın Kolye
  • 14 Ayar Dorika Altın Kolye
  • 8 Ayar Altın Siyah Taşlı Yıldız
  • 14 Ayar Renkli Altın Çiçek Kolye
  • 8 Ayar Altın Tüy Kolye
  • 8 Ayar Yuvarlak Baget Kolye
  • 8 Ayar Kar Tanesi Kolye modelleri örnek verilebilir

Kimler Altın Kolye Tercih Edebilir?

Altın kolye herkese fazlasıyla yakışacağından dolayı isteyen herkes tercih edebilir. Altın kolye birçok farklı modele sahip olduğu için herkes kendine uygun olan bir modeli bulacaktır. Özellikle son zamanlarda altın zincir kolye oldukça yükseliştedir. Bunun sebeplerinden bir tanesi zincir kolyelerin oldukça iddialı ve dikkat çekici parçalar arasında yer almasıdır. Altın zincir kolyeler herkese fazlasıyla yakışmaktadır. Altın kolyeler sayesinde hem spor giyiminize uygun aksesuar takmış olacaksınız hem de özel davetlere gittiğiniz zaman kendinize uygun bir kolye takmış olacaksınız. Çünkü altın kolyeler hemen hemen her türlü kıyafetle uyum sağlamaktadır. Tercih edilme sebepleri arasında en büyük etkenlerden bir tanesi de budur. Ayrıca altın kolyeler oldukça zarif hediyelerdir. Etrafınızdaki birine hediye alma konusunda tereddüt ediyorsanız altın kolye önerisi oldukça kaliteli bir seçim olacaktır.

Altın Kolye Fiyatları

Altın kolyeler modellerine göre fiyatta değişiklik göstermektedir. Tamamıyla kendi bütçenize uygun olarak seçim yapabileceğiniz gibi herkesin bütçesine uygun fiyatta ürünlerde satışa sunulmaktadır. Günümüzde oldukça yükselişte olan Bigoldi Jewerly markası, internet satışlarına özel indirim fırsatıyla müşterisine oldukça iyi imkanlar sunmaktadır. Muhteşem kolye, küpe, bileklik modellerine sahip olmak ve görsellerine göz atmak isterseniz https://www.bigoldi.com/ adresinden bilgi alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi