İstanbul
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GENEL 75 yıllık otel zinciri Alkoçlar Otelcilik iflas etti!

75 yıllık otel zinciri Alkoçlar Otelcilik iflas etti!

Dünya genelinde etkili olan ekonomik kriz Türkiye'yi ciddi anlamda etkilerken, yüksek enflasyon ve artan maliyetler birçok şirketin sonunu getirirken bunlardan biride Alkoçlar Otelcilik AŞ oldu.

Alkoçlar Otelcilik AŞ şirketinin tasfiyesine karar verildi ve şubeleri kapatıldı. Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait Alkoçlar Otelcilik AŞ, iflas etti. Şirket, yüksek enflasyon ve artan maliyetlerin etkisiyle zor bir döneme girmişti.

Sanatçı Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait, Alkoçlar Otelcilik AŞ (Yeni unvanı Amaç Otelcilik AŞ) içine düştüğü mali darboğaz sonrası konkordato talebinde bulunmuştu. Yargılama sürerken, ünlü otelin şubeleri birer birer kapatıldı.

Temeli 75 yıl kadar önce atılan Alkoçlar Otelcilik, sektörün en güçlü birkaç markasından biriydi. Grubun, Bursa Uludağ, Bodrum ve Antalya'da 10'u aşkın oteli vardı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *