05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GENEL Akşener yeniden 6'lı Masa'da! Saadet Partisi Genel Merkezi önünde mahşeri kalabalık!

Akşener yeniden 6'lı Masa'da! Saadet Partisi Genel Merkezi önünde mahşeri kalabalık!

Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı olmasını öneren İYİ Parti lideri Meral Akşener, yeniden 6'lı Masa'ya oturdu.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'dan kalkan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Yavaş ve İmamoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından Millet İttifakı'na döndü. Akşener iki büyükşehir belediye başkanına adaylık çağrısı yapmış ancak karşılık bulmamıştı. Akşener, bu kez iki ismin de cumhurbaşkanı yardımcısı olmasını istedi.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞTÜ

Yaşanan gelişmelerin ardından kameraların karşısına geçen İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Genel Başkanımız Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüştü. Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın seçilecek 13'üncü Cumhurbaşkanı'nın iki Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları konusundaki önerilerini iletti. Sayın Akşener, Saadet Partisi'ndeki Millet İttifakı toplantısına katılacak. Milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

AKŞENER TALEBİNİ MASAYA İLETTİ

Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katılan Akşener, Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı olma talebini masaya iletti. 6 liderin görüşmesinin ardından alınan kararlar kamuoyu ile paylaşılacak.

BİNLERCE KİŞİ SAADET PARTİSİ GENEL MERKEZİNE AKIN ETTİ

Toplantı devam ederken çok sayıda vatandaş da Saadet Partisi Genel Merkezi önünde toplanmaya başlandı. Binlerce kişi, yapılacak açıklamayı bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *