Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından eşi Ayşe Ateş'i aradığı ortaya çıktı.

Cadde TV isimli Youtube kanalında yayınlanan 'Haber Masası' programında Serdar Akinan "İlk kez açıklıyorum" diyerek 30 Aralık'ta Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak'ta motosikletli kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın arka planını anlattı.

"Erdoğan, bizzat Ayşe ateş'i arıyor"

Serdar Akinan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayşe Ateşi aradığını şu sözlerle açıkladı:

"Ankara'nın göbeğinde öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in Twitter hesabından 1 Ocak günü bir yazı paylaşıldı. Ailesi adına eşi Ayşe Ateş adıyla. Ayşe ateş bu tweette 'Lütfen sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapmayın. Sinan Ateş hain bir suikaste kurban gitmiş ülkücü bir şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz budur.' Bu tweete bu kadın niye attı. İlk kez açıklıyorum Recep Tayyip Erdoğan, bizzat Ayşe Ateş'i arıyor. Diyor ki; merak etme, bu cinayetin sonuna kadar gideceğim. Bunun arkasında her kim varsa hesap verecek diyor.'

Editör: Haber Merkezi