Dubai nakliye hizmetleri sunan Hiper Lojistik, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunan hizmetlerine devam ediyor. Dubai nakliye hizmeti ile birlikte Avrupa ülkelerine ve Orta Doğu ülkelerine hizmet sunuyor. Firmanın merkezi Hatay’da yer alıyor ve İstanbul’da bir deposu mevcut. Aynı zamanda Dubai şubesi üzerinden de faaliyet gösteriyor.

Dubai Nakliye Hizmetleri

Dubai ile Türkiye arasındaki sıcak ilişkiler, ihracat, ithalat sektöründe gelişmeleri beraberinde getirdi. Dubai taşımacılık hizmeti, en çok tercih edilen nakliye hizmetlerinden biridir. Hiper Lojistik, bu alanda öncü firmalardan olduğu gibi en güvenilir hizmeti sunan firmalar arasında da yer alıyor.

Dubai nakliyeciler arasında en genç kadroya sahip olma özelliği mevcut. Genç ve alanında uzman personeller sayesinde taşımacılık hizmetleri son derece hızlı bir şekilde veriliyor. Hizmet aşamasında eşyalar, korunaklı bir şekilde ambalajlanıyor.

Faaliyetleri, Dubai’de bulunan iller arasından hemen hepsinde devam ediyor. Dubai ile birlikte çevre ülkeler ve Avrupa ülkelerine de hizmet veriliyor. Taşımacılık hizmetleri arasında frigo taşımacılık, parsiyel taşımacılık ve komple taşımacılık hizmetleri mevcut.

Dubai Nakliyat Süreleri

Hiper Lojistik FFL Sigortası (CMR Sigortası), TİO Belgesi, İSO 9001:2015, İSO 10002:2018 Belgeleri ve Utikad üyeliğiyle sektörün öncü ve önde gelen markaları arasına girmiştir. Firmanın çözüm sunduğu önemli noktalardan biri taşımacılık hizmetini son derece hızlı vermesidir. Üçüncü ülkeler arasında yapılan taşımacılık hizmetlerinin süreleri genellikle çok uzun oluyor.

Firmanın transit süresi ise ortalama 14 gündür. Bu süre, taşımacılık hizmetlerine göre değişiklik gösterir. Parsiyel taşımacılık süresi 7 gün gibi oldukça hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır. Firmadan alacağınız hizmetin süresi hakkında detaylı bilgiler müşterilerle paylaşılıyor.

Tır şirketleri arasında genç ve dinamik kadrosu ile ilgi çeken firma, profesyonel şoförleri aracılığı ile hizmet vermektedir. Taşımacılık hizmetleri öncesince ekipler arasında görev dağılımları yapılıyor ve bir plan dahilinde en kapsamlı şekilde taşımacılık faaliyetleri yürütülüyor.

https://hiperlojistik.com/ adresi üzerinden ve iletişim numarası üzerinden firmanın müşteri hizmetlerinden her zaman yardım alabiliyorsunuz. Taşıma hizmetleri verilirken müşteriler haberdar ediliyor ve aksilikler yaşandığında kısa sürede çözüm sunuluyor.

Dubai Parça Eşya Taşımacılık Hizmeti

Hiper Lojistik Dış Ticaret Ltd. Şti. komple taşımacılık hizmeti ile birlikte parsiyel taşımacılık hizmeti de vermektedir. Parsiyel taşımacılık, eşyaların parçalar halinde taşınmasıdır. Firma, depolama hizmeti ile birçok eşyayı bir araya getirmekte ve adreslerine teslim etmektedir.

Parça eşya taşıma için yüksek ücretler ödemenize gerek kalmadan parsiyel taşımacılık hizmetinden yararlanabiliyorsunuz. Dubai parsiyel taşımacılık firması, hemen her gün taşıma hizmetlerine devam ediyor. Bu sayede eşyalar, 7 gün gibi kısa sürelerde adreslerine teslim ediliyor.

Taşımacılar arasında adından sıklıkla söz ettiren Hiper Taşımacılık, sektörün en genç ve profesyonel ekiplerinden birine sahip. Görevliler, kısa sürede ambalajlama ve araca yerleştirme faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Parsiyel taşımacılık için teslim alınan eşyaların zarar görmemesi adına tüm güvenlik önlemleri alınıyor. Eşyalar araçlara zarar görmeyecek şekilde yerleştiriliyor ve deneyimli şoförlerle birlikte yola çıkıyor.

Dubai Nakliye Hizmetinde Uygun Fiyat Seçenekleri

Üçüncü ülkeler arasında nakliyat hizmetleri için genellikle yüksek ücretler ödenmektedir. Birçok insanın mağdur olmasına neden olan bu etken, Hiper Lojistik ile ortadan kaldırıldı. Dubai nakliye firmaları arasında rekabetçi fiyat seçenekleri sunuluyor.

Son derece uygun Dubai nakliye fiyatları, konumlar ve alınacak taşımacılık hizmetlerine göre belirlenir. Belirlenen fiyatlar, müşterilerin bütçelerine en uygun şekilde sunuluyor. Fiyat konusunda detaylı bilgiler almak için firmanın müşteri hizmetleri ile istediğiniz saatlerde iletişime geçebiliyor ve taşımacılık süresi boyunca destek alabiliyorsunuz.

Editör: Haber Merkezi