Konut satın alımında farklı yöntemler bulunuyor. Bunlardan biri de kira öder gibi konut sahibi olmak. Konu hakkında değerlendirmede bulunan Emay Group İnşaat Yöneticisi Poyraz Berkay Matoğlu, yeni projeleri Emay Orman’dan bahsetti: “Konut almak isteyen fakat her ay yüksek meblağlar ödemek istemeyen pek çok kişi için kira öder gibi konut satın alımı cazip bir seçenek. Biz de Emay Orman projemizle insanların konut sahibi olmaları için avantajlı yöntemler sunduk.”

Emay Orman projesinde satışların başladığını belirten Poyraz Berkay Matoğlu, doğa ile baş başa kalmak isteyenler için yenilikçi çözümler sunduklarının altını çizdi: “Biliyorsunuz özellikle son dönemlerde pek çok kişi şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyor. Fakat bir yandan da şehir merkezine yakın olmak bir hayli önemli. Biz, Emay Orman projemizle ikisini bir arada sunuyoruz. Gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenlerin doğa ile baş başa kalmasını ve huzurlu bir yaşantı içerisinde olmasını sağlıyoruz. Ayrıca oluşturduğumuz yaşam alanları çeşitli noktalara yakın. Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattına sadece 1,5 km uzaklıkta bulunuyor. Bunun yanı sıra Türk Telekom Arena’ya 13 km, Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine ise oldukça yakın bir konumda yer alıyor.”

Doğayla Baş Başa Kalmak İsteyenlere Hitap Ediyoruz

Son zamanlarda şehrin gürültüsü ve kalabalığından sıkılan insanların sayısının artış gösterdiğini belirten Poyraz Berkay Matoğlu, insanların doğayla baş başa kalmak ve kafalarını dinlemek istediklerini belirtti: “Doğa ile huzur bulmak isteyen insanlara projelerimizle hitap ettiğimizi düşünüyorum. Kent Ormanı’nın hemen yakınında bulunan konutlarımız, temiz hava almak ve sağlıklı bir yaşantı içerisinde olmak isteyen insanlara hitap ediyor. Ayrıca konutlarımız sayesinde şehrin kalabalığından uzak kalınmakla birlikte şehrin hareketli yaşantısına bir o kadar yakın olmak mümkün.”

İstanbul’un Canlı Hayatı İçerisinde Yer Almak da Önemli

İstanbul’un canlı ve hareketli yaşantısının içerisinde yer almak isteyenlere hitap ettiklerini belirten Poyraz Berkay Matoğlu, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Birçok insan, sosyal yaşantısını devam ettirmek için şehir merkezine yakın yerlerde oturmak istiyor. Bunun yanı sıra kalabalık içerisinde yer almak birçok insanı rahatsız ettiği için konut projelerinde her iki hususun gözetilmesi de çok önemli. Biz de tam olarak bu iki hususu bir araya getirdik ve insanların huzur içerisinde yaşantılarına devam etmesini amaçladık.”