Geçtiğimiz hafta paylaştığı cinsel içerikli ifşa görüntüleri gündem olan Peker, bugün de Yıldırım Demirören'i 'rezil edecek bir şey' paylaşacağını söyledi.

Bu çıkışıyla yeni video beklentisi oluşturan Peker, attığı ikinci tweet serisinde Yıldırım Demirören'in özel hayatına ilişkin iddialarda bulundu ve Kanal D'den kovulan Buket Aydın'ın Demirören ile ilişki yaşadığını öne sürdü.

Organize suç örgütü lideri Peker, akşam saatlerinde yaptığı paylaşımlarda Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören ile ilgili çeşitli iddialarda bulundu.

Peker, Demirören'in yeraltı dünyasından isimlerin desteği ile Rum ve Yahudi asıllı iş insanlarının servetlerine 'çöktüğünü', Rum asıllı iş insanı Yorgi Papadolos'u da öldürdüğünü öne sürdü.

Yıldırım Demirören'in Ziraat Bankası'na olan milyonluk kredi borcunu ödemediğini de söyleyen Peker, 'Lan pambıkören, devlete olan borcunu ödemezsin, normal insanlara olan borcunu da ödemezsin. Kan, gözyaşı ve cinayetlerle oluşturulan bir servetin de üzerinde oturan kahpesin, haramzadesin' dedi.

Paylaşımlarına 19.30'da başlayan Peker, 1-2 saat içerisinde Yıldırım Demirören'i rezil edecek bir şey yayınlayacağını da söyledi.

İşte o paylaşımlar

Editör: Haber Merkezi