Sedat Peker'in anonim Twitter hesaplarından biri üzerinden yayınlanan bir video ülkede infiale neden oldu. Paylaşılan gizli kamerayla kaydedilmiş videoda yer alan görüntüler sosyal medya üzerinden viral oldu. Bunun ardından videoyu yayınlayan hesap askıya alındı yerine açılan yeni hesap üzerinden ise Cem Küçük hakkında da bomba bir iddia ortaya atıldı. Freud'un Talebesi isimli hesap üzerinden yapılan paylaşımlarla Cem Küçük'ün Sedat Peker'den özür dilemesi istendi. Özür dilememesi halinde ise Cem Küçük'ün videolarının yayınlanacağı iddia edildi.

Videodaki görüntülerde iki erkekle birlikte olan şahsın İhlas Holding CEO'su Rasim Kaan Aytoğu olduğunu iddia eden Peker, Cem Küçük'e tepki göstererek, elinde daha fazla kaset olduğunu ifade etti.

Kapatılan Twitter hesabının ardından bir başka hesap ortaya çıktı. Söz konusu hesap üzerinden yapılan paylaşımlarla Gazeteci Cem Küçük ile ilgili bir videonun da paylaşılacağı bilgisi verildi. Söz konusu videonun paylaşılmaması için Cem Küçük'e şart koşuldu.
Twitter hesabından şu paylaşımlar yapıldı:

"Sanıyorsunuz ki hesap askıya alınınca başka hesaptan yeni videolar yayınlanamayacak. Sizin sonunuz kibrit kutusuna girmek. Allah’a and olsun ki hepinizi dansöz gibi oynatmadan ölmeyeceğim! Aklınızın almayacağı videolar var. Hepsini yayınlayacağım.

CEM KÜÇÜK'ÜN VİDEOSU DA VAR İDDİASI

Sizi rezil edeceğim. Ailenizin, çocuklarınızın yüzüne bakamayacaksınız. İnsan içine çıkacak haliniz kalmayacak. Etrafta Sedat Peker blöf yapıyor elinde bir şey yok diyen Cem Küçük senin videoların yok mu sanıyorsun? Nasıl çıkacaksın insan içine? 2015 Kıbrıs tatilinde ne yaptın? Mesajım sadece Cem Küçük’e değil, o ilk kurbanım olacak. Ama bazı gazeteci müsveddeleri ile de görülecek hesabım var. Sizi rezil rüsva edeceğim az sabredin.

Karakteri, soyismi kadar olan Cem küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!"

Editör: Haber Merkezi