Sedat Peker'in farklı bir Twitter hesabından yayınladığı gizli kamerayla çekilmiş video görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Videodaki erkek şahsın Rasim Kaan Aytoğu olduğun ileri süren Peker, Cem Küçük'e tepki göstererek, elinde daha fazla kaset olduğu imasında bulundu.

3 erkeğin cinsel ilişkiye girdiğini gösteren görüntüler Twitter'da kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenirken, bir süre sonra görüntüleri yayınlayan Twitter hesabı kapatıldı. 

AHABER: "SAYGIN BİR MEDYA KURULUŞUNA OPERASYON"

Konuyla ilgili olarak AHaber canlı yayınındaki yorumlar ise dikkat çekti. Sabah gazetesi çalışanı Abdurrahman Şimşek, yaşananlara tepki gösterirken "Mafya babası bizleri, İçişleri Bakanımızı bile tehdit etti, Twitter bu görüntülere neden müdahale etmiyor" yorumunda bulundu.

"Saygın bir medya kuruluşuna, mafya babası tarafından operasyon düzenleniyor" yorumu dikkat çekerken, Twitter'ın yaşananlara seyirci kaldığı ileri sürüldü.

AHaber yorumcuları Twitter'ın görüntüleri engellemeyerek Peker'e destek verdiğini söylediler. Peker'in arkasında uluslararası istihbarat örgütleri ve FETÖ'nün olduğunu ima edildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER GELEBİLİR

Sedat Peker'in yayınladığı görüntüler sosyal medyada büyük bir infiale yol açarken, görüntüleri izleyen birçok kişi psikolojisinin bozulduğunu ifade etti.

Görüntülerdeki kişinin İhlas Holding'in iştirak şirketlerinden birinin Genel Müdürü olan Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddia edildi.

Peker'e yakın hesaplar ise, videoların başlangıç olduğunu ve yeni videoların yayınlanacağı iddiasında bulundular.