Kullanım alanlarına ve üretim süreçlerine göre mal ve hizmetlere yönelik özel evrakların alınması gerekiyor. Tuğra Danışmanlık tarafından üretim süreçleri, firmanın çalışma süreçleri, enerji yönetim sisteminin nasıl olduğu ve müşteri memnuniyeti sistemi gibi konularda izinler alınabiliyor. Müşteri verilerinin korunmasından, müşteriye sunulacak ürünün üretim sürecine kadar birçok alandaki belgelere yönelik güncel İSO belgesi fiyatı için danışmanlık şirketiyle görüşebilirsiniz.

Kurumsal Faaliyet Belgeleri Nasıl Alınır?

Özel şirketlerin ve kamu kuruluşlarının yaptıkları çalışmalar, faaliyet gösterdikleri alanlar ve çalışma detaylarına göre izin belgelerine ihtiyaç duyuluyor. Diş hekimleri, reklamcılar, çikolata üreticileri gibi birbirinden tamamen farklı alanlarda hizmet veren kuruluşlarda yetkili belgelerin alınması şarttır. Aksi takdirde yasal hizmet standartlarına uygun bir çalışma ortamı yaratılmadığı vurgulanacaktır. 

Müşteri memnuniyet sistemi, bilgi güvenliği sistemi, iş sürekliliği sistemi, bilgi teknolojileri sistemi, kurumsal risk yönetimi sistemi gibi farklı sistemlere dair belgeler bulunuyor. Tüm bu belgeleri başta İSO olmak üzere yerel ve uluslar arası makamlardan almak mümkündür. Başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken her noktayla ilgili yardım almak amacıyla Tuğra Danışmanlık kurumuyla iletişime geçebilirsiniz.

Tuğra Danışmanlık Resmi Hizmet Belgeleri

Uluslar arası geçerliliği bulunan, Türkiye’de ve yurt dışında hizmet kriterlerine uyulması gereken tüm işler için kanuna uygun belgelere başvurulması şarttır. Tuğra Danışmanlık, özel ve kamu kurumlarının bu tür faaliyetleri sorunsuz bir şekilde yapabilmesi amacıyla gerekli olan tüm hazırlıkları kısa sürede tamamlıyor. Evrakların toplanması, raporların yazılması, şirketin çalışma prensiplerine ve ürünlerine yönelik izinlerin alınması sağlanıyor. 

Türkiye’de hizmet veren kurumlar ve yurt dışına iş yapmak isteyen kurumlar, yerel ve yabancı hizmet standartları doğrultusunda hareket etmek zorundadır. Aksi takdirde çalışma için gerekli izinler alınamayacak ve hizmetin piyasaya sunulmasına izin verilmeyecektir. İSO belgeleri başta olmak üzere onlarca farklı sektördeki resmi evraklara yönelik çalışmaları gerçekleştiren Tuğra Danışmanlık, aşağıdaki belgelerin de alınmasını sağlıyor;

  • TSE Belgesi
  • G Belgesi
  • Helal Gıda Belgesi
  • Parke Bordür CE Belgesi
  • Hazır Beton G Belgesi
  • Agrega CE Belgesi

Tuğra Danışmanlık İSO Belge Hizmeti

Tuğra Danışmanlık güvencesiyle kurumunuzun ülkemizdeki ve yurt dışındaki çalışmalarında ihtiyaç duyduğu evraklara ulaşabilirsiniz. Uzun süre boyunca çıkarılamayan, geciken ve hizmetleri piyasaya sürülmesini etkileyen belge eksikliklerinin ortadan kaldırılması sağlanıyor. Danışmanlık şirketinin gerçekleştirdiği tüm çalışmalar, kurumun hizmet sunduğu sektörde kanunlara uygun hareket etmesi içindir. Sivil toplum kuruluşlarının, devletlerin ve sektör genelinde yetkili olan mercilerin talep ettiği evrakların eksiksiz bir şekilde alınması gereklidir. 

Firmalar da bu belgeleri tek tek tespit etmek ve her biri için detaylı çalışma gerçekleştirmek yerine daha kolay bir yolunu buluyor. Tuğra Danışmanlık gibi bu alanda faaliyetlerinin kalitesini ispatlamış olan kurumlar tarafından danışmanlık hizmeti verilmektedir. Gerekli olan tüm evraklar ve yapılması gereken işlemler hakkında bilgi edinmek için danışmanlık firmasıyla iletişime geçebilirsiniz. Sorulara çok kısa süre içerisinde yanıt veren, belgelere hızlıca erişilmesini sağlayan kurumun global geçerliliği olan evrakları alma imkanı tanıdığı biliniyor. İSO için güncel protokollere uygun olan evrak başvurularının aşağıdaki alanlara yönelik yapılması mümkündür;

  • İSO 22301 İş Sürekliliği Sistemi
  • İSO 27301 Bilgi Güvenliği Sistemi
  • İSO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemi
  • İSO 45001 İş Güvenliği Sistemi
  • İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
  • İso 50001 Enerji Yönetim Sistemi
  • İSO 31000 Kurumsal Risk Yönetimi Sistemi
  • İSO 18295 – 15838 Çağrı Yönetim Sistemi
  • İSO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi
  • İSO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi

Tuğra Danışmanlık Belge Ücretleri

İSO 9001 belgesi fiyatı ve TSE belgesinin fiyatı farklılık gösterdiği için bu detayları kurumun müşteri temsilcisinden öğrenebilirsiniz. Her yıl güncel standartlara uygun şekilde başvuru yapılarak belgelere yönelik kaydın yenilenmesi gerekiyor. Tüm evrakların kayıt altına alınması, kurumun çalışmalarının kanunlara uygun bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla eksiksiz hazırlık yapılıyor. Ödenmesi gereken başvuru ve danışmanlık ücretleri hakkında güncel fiyatlara 0 532 131 55 58 numaralı hattı arayarak ulaşabilirsiniz.

Şirketin resmi telefon numarası olarak yayınlanan 0 312 328 16 32 numaralı hattı aradığınızda da evrakların başvuru süreçlerini ve ücretlerinin ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz. Haftanın her günü hizmet veren danışmanlık firmasını arayan kurumsal müşterilere detaylı açıklamalar yapılmaktadır. Eğer rapor halinde bilgi talebinde bulunmak isterseniz info@tugradanismanlık.com e- posta adresine mail atabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi