05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GENEL Türkiye 20 şehidine ağlarken belediye başkanı halay çekti

Türkiye 20 şehidine ağlarken belediye başkanı halay çekti

Şehit haberinin geldiği gün halay çekti, görüntüyü kendi paylaştı. Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in paylaşımı sosyal medyada tepki topladı.

Azerbaycan’dan dönüş yolunda Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait C-130 tipi askeri nakliye uçağının havada parçalanarak düşmesi sonucu, 20 askerimiz şehit oldu. Türkiye bu acı haberle sarsılırken, Isparta'nın Eğirdir ilçesinin Belediye Başkanı Mustafa Özer'in yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekti.

Aynı Gün Düğünde Halay Çekti

Türkiye'nin dört bir yanında şehitler için yas tutulurken, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in bir düğüne katılarak halay çektiği görüntüler ortaya çıktı. Dikkat çeken detay ise, bu görüntülerin bizzat Başkan Özer tarafından sosyal medya hesabında paylaşılması oldu.

Görüntüyü Kendisi Yayınladı

Özer, halay görüntülerini “Merve & Hamza Kara çiftimizin düğünlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik, bir ömür boyu mutluluklar dilerim” notuyla kişisel sosyal medya hesabında yayınladı. Aynı gün 20 Mehmetçiğin şehadet haberi gündeme bomba gibi düşerken, bu paylaşım büyük bir duyarsızlık örneği olarak değerlendirildi.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *