Düzce'de sağlık merkezi önünde silahlı saldırı sonrasında bir kişiyi öldürüp kaçan cinayet zanlısı, saklandığı tuvalette yakalandı.
Düzce'nin Cumayeri ilçesinde sağlık merkezi önünde gerçekleşen silahlı saldırıda Ahmet Karabulut hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren 29 yaşındaki saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Saldırgan ekiplerin çalışması sonucunda saklandığı tuvalette yakalandı.
Sağlık merkezi önündeki silahlı saldırı sonrası Ahmet Karabulut hayatını kaybetmişti. Saldırıyı gerçekleştiren cinayet zanlısı Y.T. (29) ise bindiği ticari taksi ile olay yerinden kaçmıştı. Farklı ticari taksilerle Düzce'den çıkmaya çalışan zanlı son olarak Anadolu Otoyolu'nda yol üzerinde bulunan bir tesise girdi. Taksici durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirip bölgeden ayrılırken, tesiste geniş kapsamlı arama başlatıldı.
Bölgede bulunan araçların arandığı cinayet zanlısı, saklandığı tuvalette olayı gerçekleştirdiği silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
