05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Eski Çalışan iş yerinde kendini yakarak intihar girişiminde bulundu!

Eski Çalışan iş yerinde kendini yakarak intihar girişiminde bulundu!

Pendik’te eski iş yerinden parasını alamadığını iddia eden kadın, kendini yakmakla tehdit etti. Polis 1 saatte ikna etti, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Pendik'te yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Eski çalıştığı iş yerinden parasını alamadığını iddia eden bir kadın, elindeki benzin bidonuyla iş yerinin önünde kendini ve çevreyi yakmakla tehdit etti. Yaklaşık bir saat süren gerilim, polisin sabırlı ikna çabasıyla sona erdi.

Olay, sabah saatlerinde Pendik’in Velibaba Mahallesi Timurhan Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aynı adreste çalıştığı iş yerinden alacaklı olduğunu söyleyen N.A. isimli kadın, eline benzin dolu bidonu alarak sokağa geldi.

İşyeri önünde bağırarak sesini duyurmaya çalışan kadın, “Şakam yok, blöf yapmıyorum” sözleriyle çevredekileri ve iş yeri sahiplerini tehdit etti. Elindeki çakmağı sıkıca tutan kadın, hem kendisini hem de iş yerini ateşe vermekle tehdit etti.

Vatandaşların panik içinde yaptığı ihbar sonrası olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olası bir facianın önüne geçmek isteyen güvenlik güçleri, kadını uzun süre sakinleştirmeye çalıştı.

Yaklaşık bir saat süren ikna çabaları sonucunda N.A. eyleminden vazgeçti. Olay yerine hazır bekletilen sağlık ekipleri, kadını kontrol amaçlı hastaneye kaldırdı.

Yapılan ilk incelemelerde kadının fiziksel bir zarar görmediği belirlendi. Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kadının alacak iddialarının araştırılacağı, ilgili iş yeri yetkililerinin ifadesine başvurulacağı bildirildi.

Olay, sosyal medyada da geniş yankı bulurken; vatandaşlar, ekonomik sıkıntıların bu tür tehlikeli eylemlere dönüşmesinin düşündürücü olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *