05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Gasbedilen telefonun peşinden giden genç, suçlu tarafından benzinle ateşe verildi!

Gasbedilen telefonun peşinden giden genç, suçlu tarafından benzinle ateşe verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da duyma ve konuşma engelli Ahmet Sanduvaç, telefonunu gasbeden Ömer Açıkça tarafından boş bir arazide yakıldı. Ailenin tehdit edilmesiyle başlayan davada, Sanduvaç'ın iki kolunu kullanma riski bulunuyor ve adalet talep ediliyor.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da duyma ve konuşma engelli Ahmet Sanduvaç, telefonunu gasbeden Ömer Açıkça’dan şikayetçi olduktan sonra korkunç bir saldırıya uğradı. Şikayet edildiğini öğrenen Açıkça, “Telefonunu vereceğim” diyerek Sanduvaç’ı boş bir araziye götürdü; burada üzerine benzin dökerek onu yaktı. Ağır yaralanan Ahmet Sanduvaç, yaklaşık 1 ay hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Ancak iki kolunu kullanamama riski bulunuyor.

Aileye Ölüm Tehditleri Sürüyor

Ahmet’in ağabeyi Mehmet Sanduvaç, olay sonrası şüpheli Açıkça’nın ailesinin evlerine gelerek, “Elinizi ayağınızı çekin, evinizi yakarız” diyerek kendilerini tehdit ettiğini söyledi. Sanduvaç ailesi, şüphelinin serbest olmasına tepki göstererek adaletin yerini bulmasını istedi.

Detaylar Kan Dondurdu

Ahmet Sanduvaç’ın, 5 Haziran’da telefonunun gasp edilmesinin ardından 9 Haziran’da metro durağı çıkışında Açıkça tarafından durdurulduğu, ardından boş bir araziye götürülerek yakıldığı belirtildi. Yanan vücudu ile yarı çıplak halde evine kadar sürünerek gelen Sanduvaç, ailesinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Aile, genç adamın olay sonrası geceleri kabuslar gördüğünü ve psikolojik olarak da büyük zarar gördüğünü ifade etti.

Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olay sonrası Açıkça’nın akrabalarının Sanduvaç ailesinin evinin önüne gelerek tehditler savurduğu anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, aile bireylerinin korku içinde kapı önünde beklediği görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *