05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Kalp krizi şüphesi ile geldi, sıra beklerken öldü!

Kalp krizi şüphesi ile geldi, sıra beklerken öldü!

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde kalp krizi şüphesiyle hastaneye gelen Mehmet Ali Şirin, sırada bekletildiği sırada hayatını kaybetti. Ailesi ihmal iddialarıyla suç duyurusunda bulundu, soruşturma başlatıldı.

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde yaşanan olay, sağlık sistemindeki ihmal tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Göğüs ağrısı ve kol uyuşması şikayetiyle hastaneye başvuran Mehmet Ali Şirin (37), iddiaya göre acil bir müdahale yapılmadan sırada bekletildiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kalp Krizi Geçirdi, Müdahale Geç Yapıldı

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, Mehmet Ali Şirin’in sandalyede beklediği sırada yere yığıldığı ve bu durumun ardından güvenlik görevlileri tarafından sarı alan olarak adlandırılan bölgeye götürüldüğü görüldü.

Doktorlar, kalp masajı ve müdahalelere rağmen Mehmet Ali Şirin’i hayata döndüremedi. Talihsiz adamın cenazesi, otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı.

Eşi: "Ben Size Söylemiştim"

Eşinin ölüm haberini alan Ayşe Şirin, hastanede fenalık geçirdi. Ayşe Şirin’in, hastane görevlilerine eşinin durumunun acil olduğunu söylediği ancak gereken müdahalenin zamanında yapılmadığını belirttiği ifade edildi.

Ayşe Şirin’in feryadı: “Ben size eşimin durumunun acil olduğunu söyledim!”

Soruşturma Başlatıldı

Mehmet Ali Şirin’in ailesi, olayın ardından ihmal iddialarıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.

Güvenlik ve Sağlık Sistemine Yönelik Sorular

Bu üzücü olay, acil durumlarda sağlık kurumlarının müdahale süreçlerini yeniden sorgulatıyor. Acil hastaların değerlendirilmesi ve müdahale süreçlerinin gözden geçirilmesi gerektiği vurgulanırken, sağlık hizmetlerinde aksayan noktaların daha ciddi sonuçlara yol açabileceği bir kez daha ortaya çıktı.

Sizce sağlık hizmetlerindeki bu tür ihmal iddialarını önlemek için nasıl bir yol izlenmeli? Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *