05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Kastamonu’da muhtara parkta bıçaklı saldırı!

Kastamonu’da muhtara parkta bıçaklı saldırı!

Kastamonu’nun Saraçlar Mahallesi'nde, muhtar Sadettin Küçüktarakçı'nın parkta uygunsuz davranışları nedeniyle uyardığı kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğraması sonucu yaralandı. Saldırgan M.Ö., gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı, mahalleli karara tepki gösterdi.

Kastamonu’nun Saraçlar Mahallesi’nde, mahalle muhtarı Sadettin Küçüktarakçı, kamuya açık alandaki uygunsuz davranışlar nedeniyle uyardığı bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Elinden yaralanan muhtar hastaneye kaldırılırken, saldırgan şüpheli M.Ö. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Parktaki uyarı kanlı bitti

Olay, perşembe günü Saraçlar Mahallesi’ndeki İstiklal Yolu Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Mahalle Muhtarı Sadettin Küçüktarakçı, parkta kız arkadaşıyla birlikte uygunsuz davranışlar sergilediği öne sürülen M.Ö. adlı kişiyi sözlü olarak uyardı. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ö., cebinden çıkardığı bıçakla muhtar Küçüktarakçı’yı elinden yaraladı. Yaralı muhtar, saldırgandan bıçağı almayı başarsa da M.Ö., bu kez tekme ve yumruklarla saldırmaya devam etti.

Çevredekiler müdahale etti, saldırgan serbest kaldı

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle olay daha fazla büyümeden önlendi. Yaralanan muhtar, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası gözaltına alınan M.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Mahalle sakinleri, bir kamu görevlisine yönelik gerçekleştirilen bu tür saldırıların cezasız kalmaması gerektiğini belirterek karara tepki gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *