05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Kızını tekmeleyen baba gözaltında: Babadan skandal ifade

Kızını tekmeleyen baba gözaltında: Babadan skandal ifade

İstanbul Eyüpsultan'da, 3 yaşındaki kızını tekmeleyerek merdivenlerden yuvarlanmasına neden olan Turgay T. gözaltına alındı. Sosyal medya görüntülerinin ardından şüphelinin 51 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Çocuklar devlet korumasına alındı, adalet süreci başlatıldı.

İstanbul Eyüpsultan’da yaşanan akılalmaz olayda, 3 yaşındaki kızını tekmeleyerek merdivenlerden yuvarlanmasına neden olan baba Turgay T., kamuoyunun tepkisi sonrası gözaltına alındı. Sosyal medyada yayılan dehşet verici görüntüler üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın failini kısa sürede yakaladı.

Şüphelinin emniyette verdiği ifadede, kızının elini elektrik panosuna sokmaya çalıştığını ve bu nedenle tekme attığını söylediği öğrenildi. Ancak bu savunma, kamuoyundaki tepkileri yatıştırmaya yetmedi.

51 Suç Kaydı ve 8 Çocuk Ortaya Çıktı

Gözaltına alınan Turgay T.’nin hırsızlık, yağma ve benzeri suçlardan tam 51 ayrı suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Ayrıca sekiz çocuğu olduğu ve daha önce de aile içi sorunlar yaşadığı bilgisine ulaşıldı.

Çocuk Devlet Korumasına Alındı

Olayın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Turgay T.’nin 3 yaşındaki kızı M.T. ve 7 kardeşinin tamamının devlet koruması altına alındığı bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şiddet gören çocuğun 7 kardeşi daha olduğu tespit edilmiş, gerekli işlemlerin ardından çocuklar devlet koruması altına alınmıştır. Baba hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve sürecin yakından takipçisi olunacaktır.”

Adalet Süreci Başladı

Turgay T., “kasten yaralama” suçlamasıyla Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Kamuoyunun yoğun tepki gösterdiği olayda, adli sürecin hızlı ilerlemesi ve sanığın en ağır cezayı alması için çok yönlü bir takip başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *