12 Haziran 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Londra’da çekilen fotoğraf krizi: Bakan Şimşek’ten sert tepki!

Londra’da çekilen fotoğraf krizi: Bakan Şimşek’ten sert tepki!

Mehmet Şimşek, Londra’da çekilen bir fotoğraf üzerinden yöneltilen iddialara sosyal medya hesabından sert yanıt verdi. Gerçek dışı haberleri yalanladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Londra’da bir yemek esnasında çekilen ve kamuoyuna yansıyan bir fotoğraf üzerinden hakkında ortaya atılan iddialara çok sert sözlerle yanıt verdi. Bakan Şimşek, geçmişte çekilmiş bir kare üzerinden yapılan haberlerin kasıtlı ve gerçek dışı olduğunu vurguladı.

X (eski adıyla Twitter) sosyal medya platformu üzerinden açıklama yapan Şimşek, Londra’da masasında yer alan bir kişinin, İstanbul’daki belediye operasyonları kapsamında suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Aziz İhsan Aktaş'ın ortağı olduğuna yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bir gazete Bakan olmadığım döneme ilişkin tek bir fotoğraf ile bugün manşetten zorlama bir haber yapmıştır.Daha önce de ifade ettiğim gibi, Batmanlı hemşerimle Londra’da ziyaretime gelmiş kişiyi tanımıyorum. Hayatımda ilk kez gördüğüm kişilerin geçmişlerini ve geleceklerini bilmem imkânsızdır. Masamıza oturan veya fotoğraf çektirdiğimiz kişilerle irtibatlı olduğumuz iddiası ise akıl dışıdır.Ekonomi programımız her zorluğun üstesinden gelip başarılı şekilde sürmektedir. Görevimizi hakkıyla yürüttükçe bu saldırıların devam etmesine de, bu mesnetsiz iddiaların zamanlamasına da şaşırmıyoruz.Çabamız, aziz milletimizin arzuladığı huzur ve refah içindir. Akıl ve gerçek dışı saldırıların sonuca ulaşamayacağı bilinmelidir.”

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *