15 Temmuz 2016 gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde örgütlenmiş Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişiminin bastırılmasının 4'ncü yıl dönümü dolayısıyla ülke genelinde birlik ve beraberlik mesajları verilirken Tunceli'de AKP'li ilçe başkanı tepkilere neden olan bir paylaşıma imza attı.

15 Temmuz’un yıldönümü vesilesiyle Pülümür’de yapılan şehit mezarı ziyaretinde AKP Pülümür İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu, şehit mezarını ziyaret eden CHP Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun'un yüzünü buzlayarak Twitter hesabından paylaştı.

Birlik beraberlik mesajı verdi

CHP’li Tosun’un yüzünü buzlayan AKP’li Çağnur, Twitter hesabından, “15 Temmuz şehitlerimizi kabirleri başında bir kez daha rahmet ve minnetle andık. ‘Vatanımı böldürmem, bayrağımı indirmem, ezanımı susturmam’ diyerek şehadete yürüyen milli kahramanlarımızı asla unutmayacağınız” ifadelerini kullanarak birlik, beraberlik mesajı verdi.

CHP'li başkan sansüre tepki gösterdi

CHP'li Belediye Başkanı Müslüm Tosun ise sosyal medyada yapılan sansüre tepki gösterdi. Tosun tepkisinde, “Demokrasi ve Milli Günü adına törene katılacaksınız. Daha sonrada fotoların üstünü karartacaksınız. İşte iradeye saygı adına siyaset. Sonuç tahammülsüzlük. Sadece kamuoyunun takdirine bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi