08 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM 15 Temmuz’da Ak Partili başkan Çağnur Kılıçoğlu'ndan skandal paylaşım!

15 Temmuz’da Ak Partili başkan Çağnur Kılıçoğlu'ndan skandal paylaşım!

Ak Parti Pülümür İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik ve Beraberlik Günü'nde şehit mezarı ziyaretinde çekilen fotoğrafta Cumhuriyet Halk Parti'li Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un yüzünü buzlayarak sosyal medya hesabında paylaştı

15 Temmuz 2016 gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde örgütlenmiş Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişiminin bastırılmasının 4'ncü yıl dönümü dolayısıyla ülke genelinde birlik ve beraberlik mesajları verilirken Tunceli'de AKP'li ilçe başkanı tepkilere neden olan bir paylaşıma imza attı.

15 Temmuz’un yıldönümü vesilesiyle Pülümür’de yapılan şehit mezarı ziyaretinde AKP Pülümür İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu, şehit mezarını ziyaret eden CHP Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun'un yüzünü buzlayarak Twitter hesabından paylaştı.

Birlik beraberlik mesajı verdi

CHP’li Tosun’un yüzünü buzlayan AKP’li Çağnur, Twitter hesabından, “15 Temmuz şehitlerimizi kabirleri başında bir kez daha rahmet ve minnetle andık. ‘Vatanımı böldürmem, bayrağımı indirmem, ezanımı susturmam’ diyerek şehadete yürüyen milli kahramanlarımızı asla unutmayacağınız” ifadelerini kullanarak birlik, beraberlik mesajı verdi.

CHP'li başkan sansüre tepki gösterdi

CHP'li Belediye Başkanı Müslüm Tosun ise sosyal medyada yapılan sansüre tepki gösterdi. Tosun tepkisinde, “Demokrasi ve Milli Günü adına törene katılacaksınız. Daha sonrada fotoların üstünü karartacaksınız. İşte iradeye saygı adına siyaset. Sonuç tahammülsüzlük. Sadece kamuoyunun takdirine bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *