15 Temmuz’da gerçekleşen darbe teşebbüsünde birçok televizyon aynı gün içerisinde ele geçirilmiş ve yayın esnasında zor kullanılarak bildiri okutulmuştu. TRT ekranlarında spikerlik yapan ve bildiriyi okuduğu esnadaki görüntüsüyle hafızalarda yer eden Tijen Karaş, geçtiğimiz gün ekranlara döndü.

TEDAVİ GÖRÜYORDU EKRANLARA DÖNDÜ

TRT ekranlarında spikerlik yapan Tijen Karaş, 15 Temmuz günü zor kullanılarak bildiri okutulan isimlerden birisiydi. Yaşanan talihsiz günün ardından spikerlik hayatına ara veren Tijen Karaş, Türkiye’yi dolaşarak özellikle üniversitelerde verdiği konferanslarla spikerlik hayatından ve darbe girişimi gecesi yaşanan olaylardan elde ettiği deneyim ve tecrübeleri öğrencilerle paylaşıyordu. Ardından kalbinde tümör çıkmasıyla birlikte yoğun bir tedavi sürecine giren Karaş, tedavi sürecini tamamladı ve geçtiğimiz gün tekrar ekranlardaki yerini aldı.

TAKİPÇİLERİNİ SEVİNDİRMİŞTİ

Mesleğe verdiği ara ve geçirdiği rahatsızlığın ardından ekranlara dönen Tijen Karaş, müjdeli haberi Instagram hesabından takipçileriyle de paylaşarak iyi dileklerde bulunmuştu. Yeni yıl mesajıyla birlikte dönüşünü açıklayan Karaş “6 Ocak’ta dönüyorum TRT Haber’de. Beklerim” ifadelerine yer vermişti.

Editör: Haber Merkezi