2 Aralık 2019 günlük burç yorumları ile  bu haftanın neler getirip neler götüreceğiyle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. 2 Aralık 2019 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını kapsayan günlük burç yorumları haberimizin detaylarında. İşte günlük burç yorumları

2 Aralık 2019 pazartesi burç yorumu: Bugün 2 Aralık 2019 pazartesi. Ay gününde kova burcu üzerinden ilerleyen ay güne özgür ve idealist enerjiler veriyor. Evrensel konular, grup faaliyetleri, arkadaşlar bizim için daha da önemli hale gelebilir. Kişisel hedef ve bireysel hedefleri de bugün daha fazla önemseyebiliriz. Farklı ve orijinal ortamlara dahil olabiliriz. Öğleden sonra ay akrep burcundaki merkürle dik açı yapacak ve 15.27'den itibaren boşluğa girecek. Zihnimiz meraklı olabilir. Gizli ve bilinmeyen konulara merakımız artarken, bazı sırlarımızı da öğrenebiliriz. İkna kabiliyetimizin yükselmesi iş konusunda önem sağlayabiliriz. Jüpiter bugün yay burcundan ayrılıp oğlak burcuna geçecek. 19 Aralık 2020'ye kadar oğlak burcunda ilerlerken iş, kariyer, statü gibi alanlar da fırsatları da karşımıza çıkarabilir. 

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 2 ARALIK PAZARTESİ 

Koç Burcu Günük Yorum: Çalıştığınız yerde bugün rahatlatıcı bir reaksiyona sahip olacaksınız. Ofis arkadaşlarınız sizin karakterinizden ve kendinize olan güveninizden etkilenip tavsiyeler almak isteyebilir. Bu haftaya özellikle bugüne fiziksel açıdan harika bir şekilde başladınız. Bu enerjinizi belki eğlenceli faaliyetlerle tamamlayabilirsiniz. Koç burcu günlük yorumunuz bu şekilde. 

Boğa Burcu Günlük Yorum: Boğa burcu günlük yorumu yapmakta bugün en az bizim zorlandığımız kadar sizde tuhaf bir gün geçirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşma konusunda emin adımlarla yürümek isteseniz de bazı şeylerin yolunda gitmediğinin farkına varacaksınız. Sorunların çoğu kısmı kişilerden kaynaklandığını anlayacaksınız ancak çok fazla reaksiyon göstermeyin ve sakinliğinizi korumaya çalışın. Sizin bu davranışınız başkalarını hayran bırakabilir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu: Ütopilk düşlere kapılmış gidiyorsunuz. Bugüne kadar kazandıklarınıza sizden edecek riskler almayın.. Fakat bu fikirler sizi tatmin edememe gibi fikirlere yöneltebilir. Bunun yerine daha detaylı bir hesaplaşma içerisinde olun.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Maalesef 2 Aralık pazar günü yengeç burcu içinde işler istenildiği gibi değil. Gündelik ve rutin haline gelmiş faaliyetlerinize yeterince konsantre olamıyorsunuz. Ancak pesimist olmaya da gerek yok. Gönülden isteyeceğiniz başarı duygusu sizi daha iyi yerlere getirebilir. Şimdilik fazlasını beklemeyin. Sadece huzur ve özgüveninizi tekrar elde ettiğinizde yaşadığınız problemler de otomatik olarak çözümlenecek. 

Aslan Burcu Günlük Yorumu: Etrafa saçtığınız güven ve sakinleştirici etki, sizi önemli bir güç kaynağı haline getiriyor. Benliğinizi kuşkuların olmadığı bir tarafa çekmişsiniz. Her an özel bir şeylere kendinizi hazırlamanız gerekir çünkü çevrenizdekiler sizin naturalliğinizden etkilenip sürprizler yapabilir. Ayrıca yeni projeleri hayata geçirmek için tam vakti. 

Başak Burcu Günlük Yorumu: Zamanınızı alacak bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda bulunan kişiler sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ancak bu yaşadıklarınıza herhangi bir reaksiyon verdiğiniz sürece, anlık engeller hayatınızda etki edecek bir konuma bile gelmeyecektir.

Terazi Burcu Günlük Yorumu: Naturel bir ahnek içinde olduğunuz için, arkadaş ortamında gerekenden fazla taviz vermeden serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli aktivitelerde ve çalıştığınız ortamda kullanabilirsiniz. Bu sayede daha verimli hale gelebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu: Bugün ikili ilişkilerde bulunacağınız herkes size pozitif ve samimi duygularla yaklaşacak. Size gösterilen bu ihtimama aynı şekilde karşılık vermeniz, hayatınız boyunca sürecek yeni dostluklara adım olabilir. Belki de evleneceğiniz insan ile bile tanışabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Yorumu: İlham alacağınız yeni kişiler ve fikirlerle tanışacaksınız. Gelen bu yeni fikirleri muhakkak değerlendirin. Bu sayede tahmin bile etmeyeceğiniz ilerlemer kaydedebilecek ve uzunca bir süredir düşlediğiniz birçok şeye yaklaşabileceksiniz.Yine de riskleri alırken dikkatli olmaya önem gösterin. Bugüne kadar elde ettiğiniz her şey aksi takdirde bozguna uğrayabilir.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Şu sıralarda ikili ilişkilerde başarılı sayılabilirsiniz. Gelecek ile ilgili her taraftan olumlu izlenimler alıyorsunuz. Bu süre içierisinde birçok kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Bu kişileri araç olarak değil, insan oldukları için değer vermeniz halinde başarıya daha da çabuk ulaşacaksınız.

Kova Burcu Günlük Yorumu: Başkalarının da farkına varacağı muazzam bir rahatlık içerisindesiniz. Sizinle aynı fikirleri taşıyanlar için bağlantı kurma fırsatını sakın kaçırmayın. İleriye dönük planlarınızı herkesin fikrini alarak kurgulayın ve zenginleştirin. Geçmişte ulaşamam dediğiniz birçok hedef artık çok yakınızda.

Balık Burcu Günlük Yorumları: Gün içerisinde arzu ettiğiniz işlere yaklaşamayabilirsiniz ancak bu durumun sizi engellemesine asla izin vermeyin. Mücadele etmeye devam ettiğimiz takdirde başarı hayal değil. Özel hayatınız da benzer bir durum içerisinde olabilirsiniz. Amaca yönelik attığınız adımlarla sorunların nasıl da aşıldığının farkına varacaksınız. Stres ve sinir sağlığınız açısından tehlike arz ediyor. Olabildiğince dinlenmeye çalışın.


 

Editör: Haber Merkezi