06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM 320 milyonluk miras sır oldu! Sosyetik ailede yeğenden 2 teyzesine şok suçlama

320 milyonluk miras sır oldu! Sosyetik ailede yeğenden 2 teyzesine şok suçlama

Ünlü iş adamı İhsan Bayrakçı’nın torunu Kerem Siral, vasi atanan 92 yaşındaki anneannesi Sözan Bayrakçı’nın 320 milyon liralık mal varlığının 2 teyzesi tarafından bölüşüldüğünü öne sürerek dava açtı.

320 Milyonluk Miras Krizi: Sosyetik Ailede Teyze-Yeğen Kavgası

Türkiye’nin tanınmış demir-çelik sanayicilerinden merhum İhsan Bayrakçı’nın ailesinde büyük bir miras kavgası patlak verdi. Bayrakçı’nın torunu Kerem Siral, 92 yaşındaki anneannesi Sözan Bayrakçı’nın 320 milyon liralık mal varlığının iki teyzesi tarafından paylaşıldığını iddia ederek dava açtı.

Aile Serveti Üzerinde Hukuk Savaşı

1984’te hayatını kaybeden İhsan Bayrakçı’nın tüm mal varlığı, eşi Sözan Bayrakçı ve üç kızı Birnur, Bilge ve Bisan’a kaldı. 2019’da Bisan Siral’ın vefatı sonrası oğlu Kerem Siral, anneannesinin mal varlığının korunması için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, 12 Kasım 2024’te Sözan Bayrakçı’ya vasi atanmasına karar verdi.

Teyzeler Hakkında Suç Duyurusu

Kerem Siral, vasi atanmasının ardından anneannesinin banka hesaplarının boşaltıldığını, usulsüz sağlık raporu ile vekaletname çıkarıldığını öne sürdü. Teyzeleri Birnur Mermer ve Bilge Gündemir’in 320 milyon lirayı aralarında paylaştığını ve kira gelirlerini kendi hesaplarına aktardığını iddia ederek hırsızlık, dolandırıcılık ve resmi evrakta sahtecilik suçlamalarıyla savcılığa başvurdu.

Miras Davası Gündemde Kalacak Gibi

Milyonlarca liralık miras davası, hem sosyete hem de iş dünyasında büyük yankı uyandırdı. Hukuki süreç devam ederken tarafların sessizliği dikkat çekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *