ABD heyeti ile Türk heyeti arasında Beyaz Saray'da gerçekleşen kritik zirveye MHP Genel Başkan yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun da katılması dikkat çekti. 

ABD ile Türkiye arasında gerçekleşen kritik görüşme sona erdi. Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Trump'ın oval ofiste yaptıkları önemli görüşme 1 saat 15 dakika sürdü. Her iki ülke için de ciddi meselelerin tartışıldığı görüşme dikkat çekici ayrıntılara da ev sahipliği yaptı. Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien da hazır bulundu.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKSU DA KATILDI

Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşen heyetler arası önemli görüşmeye Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun da katılması dikkat çekti. Aksu, Resmi twitter hesabından çoklu fotoğraf paylaşarak şunları yazdı: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD Başkanı Donald Trump’ın daveti üzerine çalışma ziyareti için geldiği Washington'da, heyetle birlikte Toplantılara katıldık.

TEÖRLE MÜCADELE DOSYASI

1 saat 15 dakika süren kritik görüşmenin ardından çalışma yemeğine geçen heyetlerin yemek masasında bulunan bir dosya gözlerden kaçmadı. "Türkiye'nin terörle mücadelesi" adıyla hazırlanan dosyayla Türkiye'nin terörizme karşı ne denli mücadele sergilediğinin anlatıldığı öğrenildi.