Elazığ’daki depremzedelere yardım için bağı kampanyası düzenleyen TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yayın esnasında Süleyman Soylu’dan ricası sosyal medyada çok konuşulmuştu. Başka bir konuya evrilen konuşmayla ilgili Ilıcalı, “Başka anlamlar yüklenmesini şaşkınlıkla karşılıyorum” ifadelerini kullandı.

73 MİLYON TL BAĞIŞ TOPLANMIŞTI

Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede ciddi hasarlar meydana gelmişti. Deprem felaketi arkasında birçok yıkık ve hasar görmüş bina, depreme maruz kalmış aile bırakmıştı. Pek çok kişi ülkenin her yerinden yardım etmek için seferber olurken TV kanalında yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, 73 milyon TL bağış toplamıştı. Bağış yapanlar arasında bulunan Süleyman Soylu telefonla yayına bağlamış ve Ilıcalı’yı tebrik etmişti. Bunun üzerine ricada bulunan Ilıcalı’nın “Bu akşamki kampanyadaki önemli miktarı, ki sizin bazı şeyleri yapacağınızdan asla şüphem yok ama, depremzedelerin şartlarının daha iyi olması için kullanılmasını rica ediyoruz” ifadeleri sosyal medyada olay olmuştu.

"BAŞKA ANLAMLAR YÜKLENMESİNİ ŞAŞKINLIKLA KARŞILIYORUM"

Sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Ilıcalı konuya ilişkin  "Pazar akşamı ülkece çok anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdik. Böyle anlamlı bir gecede paylaşılan bu kadar güzellik varken, yayınımıza bağlanan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız konuşmamıza başka anlamlar yüklenmesini şaşkınlıkla karşılıyorum. Yayınımıza bağlanarak, kampanyamıza hem maddi hem de manevi destek veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum" açıklamarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi