Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ülkenin önde gelen simalarını depremzedelere destek için bir araya getirmişti. TV8 kanalında geçtiğimiz gün düzenlenen bağış gecesinde birçok ünlü isim ve siyasetçi yardıma destek olmuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ DA MEMNUN”

Yayın esnasında bağış için bağlanan Dışişleri Bakanı Süleyman Soylu 20 bin TL’lik bağışta bulunmuştu. Kampanyayla ilgili iyi dileklerini belirten Süleyman Soylu “Kampanyadan sadece ben değil, sayın Cumhurbaşkanımız da memnun. Sizlere selamları var” ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDU

Telefon bağlantısı devam ederken Ilıcalı bakan Soylu’ya “Sizden bir ricam var. Bu akşam ki kampanyadaki önemli miktarı ki sizin bazı şeyleri yapacağınızdan asla bir şüphem yok ama, depremzedelerin şartlarının daha iyi olmasına kullanılmasını rica ediyoruz” şeklinde ricada bulundu. Ardından Ilıcalı’nın bu isteği sosyal medyada çok konuşuldu.

73 MİLYON TL BİRİKTİĞİNİ DUYURDU

Bağış gecesinin ardından programda 50 milyon TL toplandığı belirtilmişti. Ilıcalı’nın bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada elde edilen bağış toplamda 73 Milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Editör: Haber Merkezi