22 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Adalet Bakanlığının sosyal marketleri ihtiyaç sahibi hükümlülere yardım elini uzattı

Adalet Bakanlığının sosyal marketleri ihtiyaç sahibi hükümlülere yardım elini uzattı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığınca 12 ilde kurulan sosyal marketler, ramazanda yaklaşık 1000 hükümlüye 100 bin 710 lira değerinde market çeki, 695 gıda kolisi ile kıyafet ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, cezaevlerinden tahliye olan hükümlüler ile denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülere yönelik çalışmalar yürüten Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı, Sosyal Market Projesi'ni hayata geçirdi.
Eski hükümlüler ile denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülere ayni ve nakdi yardım yapılması amacıyla İstanbul, Kayseri, Nevşehir, Gaziantep, Ankara, Bursa,  Konya,  Samsun, Aydın, Trabzon, Mersin ve Amasya'da sosyal marketler kuruldu.
Bugüne kadar çok sayıda ihtiyaç sahibi hükümlüye yardım eli uzatan bu marketler, ramazan ayında da çalışmalarını sürdürdü.
Sosyal marketler, ramazan ayında yaklaşık bin hükümlüye 100 bin 710 lira değerinde market hediye çeki, 695 gıda kolisi, çok sayıda kıyafet ve temizlik malzemesi yardımı yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *