Gazeteci Ahmet Hakan, Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ’a gidip ardından Erzurum’a tatile gitmesini yanlış bulmadığını dile getiren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’u sert bir dille eleştirdi.

ÖZOĞUZ’UN PAYLAŞIMINI ELEŞTİRDİ

Elazığ 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsıldığından bu yana gündem yapılan bağışlar, bölgeye giden yardımlar ve siyasilerin tutumlarından ibaret. Konunun son derece insani olduğu şu noktada siyasilerin herhangi düşüncesiz sayılabilecek bir hareketi tepkilere neden oluyor. Hürriyetin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da Özoğuz’un konuyla ilgili paylaşımını ele alarak yayımladığı yazıda geçen ifadeleri değerlendirdi.

“ATHENA GÖKHAN YALAN SÖYLÜYOR”

Hakan “Athena Gökhan, şu yaptığının binde birini bile Tayyip Erdoğan’a yapsa… Anında ‘Yuh! Yalaka! Kaça Satıldın!’ falan diye çemkirecek olanlardan ‘tıs’ bile çıkmıyor” ifadelerine yer verdi. Hakan, Özoğuz’un paylaşımında yer alan İmamoğlu’nun Elazığ’da 3 gün boyunca kamp yaptığını belirttiği cümlesine ise “İmamoğlu’nun Elazığ’da, yani deprem bölgesinde tam üç gün kamp kurduğu yalanını söylüyor” diyerek İmamoğlu’nun 3 gün Elazığ’da kalmadığını da ifade etti. Sosyal medyadaki etkinliğiyle bilinen Gökhan Özoğuz’un Ahmet Hakan’ın köşe yazısına nasıl bir yanıt vereceğiyse merakla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi