İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM AK Partili isimlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küplere bindirecek hamle!

AK Partili isimlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küplere bindirecek hamle!

AK Partili isimlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak ikinci hamle geldi. Ekrem İmamoğlu'ndan sonra bu kez de Mansur Yavaş'a oy verdiler.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Belediyeler Birliği'nde Ekrem İmamoğlu başkan seçilmiş ve İmamoğlu'na AK Partili isimlerin de oy verdiği ortaya çıkmıştı. Bu durum üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partililere kızdığı iddiaları gündeme gelmişti.

AK PARTİLİ VE MHP'Lİ ÜYELER DE MANSUR YAVAŞ'A OY VERDİ

Bu kez de aynı durum Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı seçiminde yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi. Yavaş 495 delegenin oyunu alırken, sonuçlara göre çok sayıda AK Parti ve MHP’li üyenin Mansur Yavaş’a oy verdiği ortaya çıktı.

TBB SEÇİMİNDE NE OLMUŞTU? 

TBB seçimlerinde de AK Partili bazı belediye başkanlarının CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’na oy verdiği ortaya çıkmıştı.

Erdoğan ise talimat vererek o isimlerin bulunmasını istemişti. Erdoğan isimlerin tespit edilememesi halinde ise AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın istifa etmesini istemişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *