05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM AK Parti'ye mi geçiyor? Kütahya Belediye Başkanı çektiği video ile yanıtladı

AK Parti'ye mi geçiyor? Kütahya Belediye Başkanı çektiği video ile yanıtladı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, AK Parti’ye geçeceği iddialarını yalanladı: “Aynı samimiyetle görevimizin başındayız” dedi.

Türkiye siyasetinde gündem bir kez daha hareketlendi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılması sonrası, başka belediye başkanlarının da “geçiş yapacağı” iddiaları kulislerde hızla yayılmıştı. Özellikle Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci hakkında ortaya atılan söylentiler kamuoyunda merak uyandırdı.

“Görevimizin Başındayız”

Gündemdeki iddialara sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaparak yanıt veren Kahveci, söylentileri kesin bir dille yalanladı. Başkan Kahveci, “Aynı kararlılık ve aynı samimiyetle görevimizin başındayız” diyerek tartışmalara nokta koydu.

“Şeffaflık İlkemizden Taviz Vermedik”

Paylaşımında dikkat çeken ifadeler kullanan Kahveci şu sözlere yer verdi:

Kamuoyunda gündeme gelen parti değişikliği iddialarına açıklık getirmek amacıyla, şeffaflık ilkemizden taviz vermeden net bir şekilde gerekli izahatı yaptık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin kalkınması, refahı ve geleceği için aynı azim, aynı kararlılık ve aynı samimiyetle görevimizin başında olmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *