Yürürlüğe giren infaz yasası ile birlikte tahliye edilen Alaattin Çakıcı, son günlerde tartışılan konulara değindiği bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Çakıcı, TSK'dan uzaklaştırılan Musa Orhan, Akdeniz'deki gelişmeler ve Türk-Kürt konularını içeren bir basın açıklaması yayınladı

Alaattin Çakıcı Twitter hesabından şunları söyledi

Sovyetler dağılmadan evvel yeşil kuşak Türkiye'nin batısından başlayıp Hindistan sınırında biterdi batı ve üst akıl yaşadığımız coğrafyayı ve İslam alemini kan gözyaşı ölümler ülkelerinde savaş olan insanların başka ülkelere sığınmasına neden olan üst akıl bugünkü yeşil kuşağı Girit Adasından başlayıp Edirne Kara ağaca kadar üstler kurarak ülkemizi hem batıdan, hem Güney'den, hem de doğudan sıkıştırmak istemektedir.

"Geldikleri gibi giderler"

Sınır ötesindeki ülkemizin bekası için verilen şerefli mücadele de Doğu Akdeniz'de yaşanan son yıllarda değişmeyen bir asır evvel batının piyonu olarak Anadolu'ya çıkan Yunanlıları kullananlar bugün de Yunanlılar üzerinde ülkemizi kuşatmak istemektedir. Âmâ unutmasınlar ki Çanakkale'de Kafkas cephesinde kut'ül amare de ve Kurtuluş Savaşında geldikleri gibi gittiler.

En ağır şekilde cezalandırılmalıdır

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu günlerde bazı kendini bilmez densizler ve taciz ile şerefsizlik yapan Musa Orhan isimli uzman çavuşun neden olduğu cinsel tecavüzden dolayı intihar eden İpek Erin ölümüne neden olan bu şerefsizin bir de bozkurt işareti yaparak milliyetçileri zan altında bırakma hakkına sahip olmayan bu ırz düşmanı en ağır şekilde devletimiz tarafından cezalandırılmalıdır.

Her kürt PKK'lı değildir

Bir de ekonomik koşullardan vatanımızın Doğudan batıya  gelen Siirtli kız kardeşimizin tokatlanmasını esefle kınar Allah Mazlum'a el kaldıranı bildiği gibi yapsın. Bu bilinmeli ki Türk Kürt kardeştir bölücüler ve PKK kalleştir güzide vatanımızın her zerresini namusu kadar seven iffeti kadar koruyan her etnik grup vatandaşlık bağıyla devletimizin birer bireyidir. Bazı densizler önyargılı davranmaktadır. Her Kürt PKK'lı değildir onlar da Biz Türkler kadar devletimize gönülden bağlıdır, saygılarımla kamuoyuna arz ederim / Alaattin Çakıcı


 

Editör: Haber Merkezi