05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Amasya'da feci kaza: 15 yaşındaki Muharrem hayatını kaybetti

Amasya'da feci kaza: 15 yaşındaki Muharrem hayatını kaybetti

Amasya’da kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 15 yaşındaki Muharrem Can Özel, hastanede hayatını kaybetti.

 Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir otomobilin kaldırıma dalarak çarptığı 15 yaşındaki Muharrem Can Özel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sollama Yapan Sürücü Kaldırıma Daldı

 Kaza, Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. 35 RKB 01 plakalı aracı kullanan A.K., önündeki aracı sollamak için ters şeride geçti. Karşı yönden gelen araçları fark edince kendi şeridine dönmeye çalıştı, ancak direksiyon hakimiyetini kaybederek hızla kaldırıma çıktı. Kaldırımda yürüyen Muharrem Can Özel’e çarptı ve çocuğu havaya fırlattı.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

 Ağır yaralanan Muharrem Can Özel, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç çocuk kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

 Bu trajik olay, hem bölge halkını derinden sarstı hem de trafik kurallarına uyulmasının hayati önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *