BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP'li Sevda Erdan Kılıç'ın "BAYKAR'ın önü mü açılmak isteniyor?" çıkışına sert cevap verdi.
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “ASELSAN’daki işten çıkarmaları” meclis gündemine getirdi. Kılıç, skandal bir açıklamaya imza atarak, " Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadının sahibi olduğu BAYKAR’ın önü mü açılmak isteniyor" ifadelerinde bulundu. BAYKAR'ın önünün açılması için ASELSAN ve diğer savunma sanayi şirketlerindeki çalışanların işten çıkarıldığını ve mobbing uygulandığını iddia eden Kılıç'a tepkiler gecikmedi.

BU KEZ BAŞARAMAYACAKLAR

BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP'li vekile çok sert cevap verdi. Bayraktar, "Öz kaynaklarınla sıfırdan geliştirdiğin teknolojilerle dünyanın gıpta ile baktığı bir firma ol, memleketin ana muhalefet partisi sinsice iftira ve algı oyunlarıyla yoluna TAKOZ koysun. Nuri Demirağ gibi bu topraklara ait girişimcileri yok etmiş bu zihniyet bu kez başaramayacak!" ifadelerinde bulundu.

 PKK/YPG SIKIŞINCA SES SİYASETTEN GELİYOR

CHP İzmir millet vekili Semra Erdan Kılıç'ın skandal açıklamalarına bir tepki de BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi. Bayraktar şu açıklamada bulundu:

"Tüm dünya övgüyle bahsederken, SİHA'larımızı kullanan ülkeler kahraman derken, içeride birileri sadece iftira peşinde. PKK/YPG sıkışınca saldırı siyasetten geliyor. İstediğiniz kadar yolumuza TAKOZ hatta MAYIN döşeyin. Biz, son nefesimize kadar bu zihniyetle mücadele edeceğiz!" dedi.

SELÇUK BAYRAKTAR 

Tüm dünya övgüyle bahsederken, SİHA'larımızı kullanan ülkeler kahraman derken, içeride birileri sadece iftira peşinde. pkk/ypg sıkışınca saldırı siyasetten geliyor. İstediğiniz kadar yolumuza TAKOZ hatta MAYIN döşeyin. Biz, son nefesimize kadar bu zihniyetle mücadele edeceğiz!

Editör: Haber Merkezi